fredag, april 15, 2016

Plötsligt händer det

Välkommen till FirarBloggen

Ni kommer inte tro mig men jag har tagit bort påskriset. Det är sant! Äggen, fåglarna och fjädrarna som var i riset är undanstoppat och riset ligger i soppåsen trots att det inte är midsommar. Inte illa för en som hade julgardinerna uppe över ett år.

Fast i ärlighetens namn borde jag väl nämna att påskägget från Indiska och godisskålarna får stå framme ett tag till. Det är ju trots allt inte midsommar riktigt än...


#Blogg100
40/100

Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

3 kommentarer:

Bloggblad sa...

Det vore ju enklare att antingen ha allt pynt framme året runt, alltid stämmer det nån gång. Eller göra som min son: strunta i allt vad pynt heter. (Fast vojne vojne om jag föreslår att skippa granen, eller skulle glömma plocka fram gamla dagishönan (pyntad mjölkkartong med plats för servietter.)

mossfolk sa...

Haha, vi tog bort påskriset på trappen idag. Resten rök veckan efter påsk, bortsett från de färgade äggen i en skål. De benämns här nu vårägg :)
Jag såg för övrigt idag att de fortfarande har kvar det stora fjäderprydda påskträdet i vår lilla orts centrum.

Vonkis sa...

Bloggblad
Gillar idén att ha allt pynt framme året runt. Jag ställer ändå inte fram så mycket vare sig till jul eller påsk så det borde kunna samsas om utrymmet.

mossfolk
Oj vad snabb ni var med att få bort påsken.
Jag ska nog kalla äggen från Indiska för vårägg från och med nu :-)