torsdag, juli 29, 2010

Hotet inifrån?

Välkommen till ValBloggen

Läser att Staffan Gising, kandidat för SD i Mariestad har lämnat partiet då han anser att SD använder samma retorik mot mulsimer som nazisterna använde mot judar i 1930-talets Tyskland.

Ska det vara så att det som gör att väljarna får upp ögonen för Sverigedemokraterna och deras politik är just såna här avhopp?

Nu är det bara att hoppas att det är fler inom partiet som får upp ögonen.

Läs mer
Aftonbladet Expressen SvD SvD DN

FRA:are – download torrent Piracy HA
Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna i Riksdagen - Nej tack
Free Dawit Isaak

8 kommentarer:

Patric sa...

Å andra sidan så kritiserade han ju att det var för mycket Israelpolitik och att judarna i SD angriper Islam... Kan man misstänka att han är på väg från SD till ett mer radikalt parti som Svenskarnas parti? Det är ju ett parti som inte skräder orden utan säger att man vill utvisa alla invandrare och många radikala SD:are kan nog vara på väg åt det hållet...

Robert sa...

Själv hoppas jag att detta inte skadar SD. Vi behöver iaf ett parti i riksdagen som är kritiska till denna invandringspolitik.

Vonkis sa...

Patric
Fast om han var på väg åt det hållet tror jag inte att han hade använt nazisternas retorik som ett varnande exempel. Men man vet ju aldrig.

Anonym sa...

Foer de flesta har det nog varit kaennt en laengre tid.

Detta avhopp skadar SD i valspurten och Aftonbladet hjaelper gaerna till.

Personen som goer detta goer det kanske helt medvetet, kanske planerat, mot betalning eller framtida beloening. Vem vet?

MVH
MrPerfect72
Medlem i Aktiv Demokrati

Vonkis sa...

Robert
Visst kan man vara kritik till den integrationspolitik som förts i Sverige de senaste åren, för den har uppenbarligen misslyckats. Jag tror dock inte att lösningen är att få in SD i riksdagen.

MrPerfect72
Nu är det ju inte bara Aftonbladet som har skrivit om Gisings avhopp. Och att han skulle ha gjort det på uppdrag av Aftonbladet känns aningens, paranoit. Menar du då att Gising även gick med i SD på uppdrag av Aftonbladet, att han tillsammans med tidningen planerade att få förtroende från de andra medlemmarna och därigenom nomineras till deras kommunlista?

Kalle sa...

Hoppas verkligen att SD kommer in i riksdagen och dessutom får vågmästarställning.
Det ska bli så underhållande, att höra politici från båda blocken samtidigt krypa och be om en enda röst från SD samtidigt som de för sina väljare skall förklara, att de avskyr SD.

Berit sa...

Hans parti tillhörighet är ett av sjuklövern som hela tiden smutskastar SD och kallar dom för rasister och främlingsfientliga.
SD är ett rakryggat och demokratiskt parti dessutom det enda i Sverige som vågar diskutera den okontrollerade massinvandringen.
Det är inte RASISTISKT att värna om Sverige och etniska svenskar i första hand.

Pappan sa...

Berit har rätt. Det är varje lands PLIKT att värna om sin kultur och sin nationella särart. Detta innebär INTE att man måste se ner på andras kulturer!

Jämför med att ha barn: Det är din plikt som förälder att i alla lägen prioritera dina egna barn. Rättvisa är inte ett relevant begrepp alla gånger. Svenska politiker som inte värnar om Sveriges svenskhet är som rättvisefanatiska föräldrar som skall behandla alla barn lika. Deras egna barn kommer inte att förlåta dem som vuxna. Min 78-årige far har fortfarande inte förlåtit sin kommunistiska mor för att hon gav bort hans leksaker till ett grannbarn som inga hade.

Att bo i Sverige ÄR ingen mänsklig rättighet. Det är en rättighet för svenskar. INGET folk har svårt att förstå den principen. Det är den svenska integrationsfilosofin som är svår att förstå. Varför i hela friden vill svenskarna begå kulturellt självmord?? Har de gått och blivit kulturmarxister eller?

(Vill vi verkligen veta svaret?)

SD är ett ungt parti. Det finns människor där som inte är mogna sin uppgift. Men det är vi andra, som inte vågar förbinda oss med SD, eller som till och med svartmålar och misstänkliggör partiet som gör den största skadan. Inte bara för SD utan för Sveriges integritet och självaktning som kulturnation.

Klart SD behövs i riksdagen!

Klart att SD kommer att mogna som parti i takt med att det växer och avdemoniseras, så att etablerade människor vågar låna sitt namn och ansikte (och intellekt) till partiet. Men man måste börja någonstans. och man måste smida medan järnet är varmt! Därför SD 2010.

Pappan