söndag, juli 04, 2010

På ett annat sätt men inte bättre

Välkommen till SaknaBloggen

Har varit i mormors lägenhet idag. Det var andra gången utan att hon finns där. Och det känns så mysko. Det luktar verkligen mormor och jag bara väntar på att se henne sitta där på kökssoffan. Men det gör hon inte.

Jag kan knappt tänka på att hon inte finns här utan att börja gråta. Att prata om det fungerar väldigt korta stunder, sedan sitter jag där igen och torkar tårarna, snörvlar och undrar hur det är tänkt att man ska klara sig utan en sån fantastisk person som har funnits här hela ens liv.

Visst, det känns inte likadant nu som det gjorde innan begravningen men det känns absolut inte bättre.

FRA:are – download torrent Piracy HA
Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna i Riksdagen - Nej tack
Free Dawit Isaak

3 kommentarer:

Mi´s nya liv och det jag redan levt sa...

Jag förstår att Du är sorgsen.Minns än idag när min Mormor gick bort 1974, då hade hon legat som en "grönsak" i 5 år.Hon kämpade in i det sista för att hålla sig kvar här på jorden. Hon hade blivit blind, men hörseln i behåll.Men talförmågan hade upphört.Jag blev "glad" när Mormor fick återvända till Tierp, hon skulle bli en vacker vit häst sa hon, så åker Ni förbi, glöm inte stanna upp, Ni vet var...vi for förbi en gång och jag såg en vit häst precis som Mormor sa....

Om mig sa...

Kramar om!! Känner precis likadant med min mormor....hon fattas mig!!
/Susanne

Vonkis sa...

Vitsippan
Tror absolut att man kan få såna där meddelanden från dem som lämnat. Åker jag förbi Tierp någon gång ska jag hålla utkik efter den vita hästen.

Susanne
Tack.