söndag, maj 17, 2020

Den femtiosjätte dagen: Duvkamp, småfix och Marvel

Välkommen till IsoleringsBloggen

Dag femtiosex i isolering. Här har man gått omkring och trott att kampen mot duvorna var vunnen och så ser man helt plötsligt en morgon hur det sitter en flygande råtta med en kvist i näbben på balkongräcket. Det blev till att inspektera balkongen och tro ni inte att de hade lagt några pinnar under en blombänk. En positiv effekt av duvornas besök är att jag fick bort en del bös som samlats runt kanterna på balkongen. Passade även på att sätta upp några fler buntband på räcket och testar med att även sätta upp lite aluminiumfolie.

Annars har det varit lite som söndagar brukar vara, plocka lite här, dammtorka lite där, titta på lite youtubeklipp, lyssna på poddar.


I eftermiddag har jag påbörjat projektet att se alla Marvel-filmer i kronologisk ordning och nog kan man tillbringa tid med sämre saker än att titta på Captain America: The First Avenger. Nu ska jag ta och avsluta dagen med Captain Marvel.

Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna i Riksdagen - Nej tack
Free Dawit Isaak

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nog är det väl själva b....n att duvorna inte ger sig.
Kan lössen kommit från dom? Hoppas attbuntbanden och folien hjälper!
Trorjag bröt en tå när jag gick in i dammsugaren för en stund sedan.
//Marianne

Vonkis sa...

Marianne
Men jägarns! Hur är det med tån idag?

Jag börjar funderar på om lössen kan ha övervintrat i blomjorden som var i balkonglådorna eftersom vintern var minst sagt mild här.