fredag, maj 08, 2020

Den fyrtiosjunde dagen: Antagen, pölsa och blomstrande planer

Välkommen till IsoleringsBloggen

Dag fyrtiosju i isolering. Jag har blivit antagen till sommarkursen Grundämnenas upptäckt, så jäkla kul! Då har jag i alla fall något vettigt att göra den här sommaren. Hoppas dock fortfarande på att jag ska komma in på någon av historiekurserna som Mittuniversitetet ger också men chansen är inte så stor. Jag har höööga reservnummer på båda.

Skitsaksamma. Det är fredag och det har jag firat med att äta pölsa till lunch. Det stod en burk i skafferiet,som en skickelse. När jag gick på låg- och mellanstadiet hade vi två lunchtanter som serverade oss i matsalen. En elak och en snäll (så klart). En gång berättade den snälla för mig att i hennes familj fick födelsedagsbarnet bestämma vad man skulle äta på sin födelsedagen. Hennes dotter älskade pölsa så varje år på hennes födelsedag blev det just pölsa och potatis. Grejen var bara att dottern fyllde år väldigt nära ju, endera dagen före ju, julafton eller juldagen, jag kommer inte riktigt ihåg. Så mycket tycker jag inte om pölsa men gott är det.

Som det ser ut blir det en tripp till Lundby trädgård på söndag! Håll nu tummarna för att jag inte åker på någon ny spysjuka eller att knäna börjar bråka så jag verkligen kommer iväg. Åh vad jag längtar!


Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna i Riksdagen - Nej tack
Free Dawit Isaak

3 kommentarer:

Anonym sa...

Lyllo dig som får åka till handelsträdgården! Men jag unnar dig verkligen att få åka och njuta av alla blommor. Hade varit kul att följa med, men det kommer fler år!
GRATTIS till antagningen av sommarkurser! Är det på distans?

Ha det gott.
//Marianne

Lissy81_ sa...

Jag kom också in! Men jag kom in på en kurs till så jag har lite beslutsångest... 😉

Vonkis sa...

Marianne
Ser verkligen fram mot det. Jag vet att det är tidigt för sommarblommorna men det struntar jag i, jag får ju titta på blommor!

Jupp, kursen är på distans. Det skulle ha varit en laboration och en exkursion med som moment med det är bortplockat på grund av covid-19.

Lissy81_
Grattis! Kul att känna en som man pluggar med :-)
Vad är det mer för kurs du kommit in på?