tisdag, maj 26, 2020

Den sextiofemte dagen, tv-ransonering, antagning och föräldraflytt

Välkommen till IsoleringsBloggen

Dag sextiofem i isolering. Idag har jag fattat ett viktigt beslut. Jag ska bara se ett avsnitt om dagen av Normala människor. Det är bara en säsong med tolv avsnitt så jag måste spara på godbitarna. Det är länge sedan jag såg en serie som berör mig som den här gör och som är så fint berättad.


På antagningsfronten har det inte hänt så mycket förutom att jag är behörig till kursen Den romska minoritetens historia. Hoppas hoppas.

Mina päron ska flytta. De känner att det är dags att sälja huset och flytta till en lägenhet istället. Det känns lite märkligt att jag kanske inte kommer att besöka huset där jag växt upp någon mer gång men det är som det är. Livet har sin gilla gång.

Tar och lägger upp en länk till Vänner till #dagenssolveig digitala insamling till Majblomman. För en vecka sedan hade Majblommans riksförbund fått in 7 miljoner och det kan låta mycket men i vanliga fall får Majblomman in 67 miljoner på sin blomförsäljning. De har alltså förlorat 60 miljoner på att inte kunna ha en vanlig försäljning! Ge ditt stöd om du kan. Varje krona är viktig.


Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna i Riksdagen - Nej tack
Free Dawit Isaak

5 kommentarer:

Bloggblad sa...

Nu har jag sett två, bra skådisar, mycket sex ... Relationer är intressanta att följa, sex är inte så roligt att titta på, det är roligare att uppleva.

Vonkis sa...

Bloggblad
Sexscenerna är väl det som tidningarna (så klart) skrivit mest om. Jag tycker att de är väldigt fint och ömt skildrade. I alla fall när det är Marianne och Connell som ligger med varandra. Men det är hur de hela tiden får fram laddningen mellan dem som jag gillar mest. Hur de trevar sig fram, vill men inte kan och att det får vara så utan en massa pekpinnar. Deras relation avfärdas inte med att det "bara är en ungdomskärlek".

Tess sa...

Det är en fantastisk serie!

Anni sa...

Det där med majblomman är förskräckligt trist på flera sätt. Just i år hade det varit extra fint att bära en fysisk majblomma i Sara Danius färger.

Vonkis sa...

Tess
Det är det verkligen!

Anni
Coronaepidemin får konsekvenser på många håll :-(
Ja just, det var hennes färger blomman hade i år.