onsdag, maj 06, 2020

Den fyrtiofjärde dagen: Reservad, missad leverans och förlängd älgvandring

Välkommen till IsoleringsBloggen

Skrev det här inlägget igår men glömde publicera, skyller på isoleringshjärnan. Håll till godo idag istället.

Dag fyrtiofyra i isolering. Besked har kommit från antagningen. Jag är reserv på båda de historiska kurserna på Mittuniversitetet. Inte vad jag hoppades på men än finns en chans att jag kommer in till slut, dessutom är det två kurser jag inte fått något besked från än så jag fortsätter att hålla tummarna

En gladare nyhet är att Den stora älgvandringen blivit förlängt igen och nu ska sändas till fredag, tack för det SVT. Ja, det går att se de dagar som sänts i efterhand så jag skulle kunna köra dem och få naturljuden ändå men det är roligare så här, speciellt som älgarna kommit igång med simningen nu äntligen, 29 st har simmat över hittills.

Men dagens dråpligaste är helt klart jobbrelaterad. En kollega har hjälp mig några gånger med att frakta arbetsmaterial mellan mig och skolan. I eftermiddags var tanken att hon skulle ge mig en påse med elevarbeten att rätta. Men tji fick vi. Som vanligt skickade hon ett mess när spårvagnen var vid resecentrum så att jag skulle gå ner. Tyvärr gick det inte så snabbt för mig den här gången för när jag kom ner till porten kom redan spårvagnen! Jag ökade på stegen för att hinna till hållplatsen men nej, det blev ingen avlämning. Vi får göra ett nytt försök imorgon bitti istället.


Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna i Riksdagen - Nej tack
Free Dawit Isaak

Inga kommentarer: