onsdag, april 15, 2020

Den tjugofjärde dagen: Blomleverans, elevrespons och luftkram

Välkommen till IsoleringsBloggen

Dag tjugofyra i isolering. Som jag skrev i gårdagens inlägg saknar jag att kunna åka och handla blommor men om man inte kan åka till blomsterhandeln så får man ordna blomsterköpen på något annat sätt. Så jag skrev i en blomgrupp jag är med i och bad att få köpa lite sticklingar och vet ni vad. Redan idag kom den första leveransen! Tre fina sticklingar av drottningkaktus. Det ska bli spännande att se de här växa.

Idag har jag skickat ett brev hem till alla vårdnadshavare i min årskurs och berättat varför jag är hemma och hur vi har lagt upp mitt arbete. Döm av min förvåning när en av strulpluttarna skickar en snapp att hen läst heeela mitt brev och hoppas att den där coronan tar slut snart. Det är sånt som gör att jag älskar mitt jobb och som får mig att längta tillbaka till eleverna ännu mer.

En anna ljusglimt idag var när fina C hörde av sig och sa att hon var på väg hem från jobbet och snart skulle gå förbi mitt hyreshus. Det blev en snabb men väldigt uppskattad träff utanför porten i solen. Sällan har en luftkram känts så härlig. Jag fick till och med en luftklapp på rumpan. Vänner, det är bra skit det.

När jag skriver det här inlägget kommer beskedet att Adam Alsing har gått bort, efter att haft Covid-19 i några veckor. Jag blev chockad när M berättade om det på messenger. 51 år blev han. Ta hand om er allihop.


Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna i Riksdagen - Nej tack
Free Dawit Isaak

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du har fina vänner. Det värmer.❤️ Hittade föresten ett kort på dig, C och mormor på trappan till slottet vi var till utanför Linköping. /Marianne

Vonkis sa...

Marianne
Åh, skulle du kunna fota kortet och skicka så jag får se?