måndag, april 27, 2020

Den trettiosjätte dagen: PMS, sötsug och svarta vinbär

Välkommen till IsoleringsBloggen

Dag trettiosex i isolering. Vet vi vad som är en helt suveränt fantastiskt underbar kombination? Det är att få PMS med tillhörande sug efter sötsaker, framförallt choklad när man sitter i isolering. Affären är där, bara fem minuter bort, med alla kakor, glass, läsk och godis och bara hånar mig. Dessutom är äggen och smöret slut så jag kan inte baka något heller. Det är en konspiration, sanna mina ord!

Det ensa som har kunnat stilla suget en pyttestund är när jag druckit svartvinbärssaft men det kan man inte göra hur många gånger som helst heller. Så kom jag på att R handlade frusna svarta vinbär så på kvällskvisten blev räddningen havregrynsgröt med svartvinbärssylt. Det var gudomligt. Svarta vinbär alltså. Det är bra skit det.

Annars började dagen väldigt bra med det här morgonljuset. Magiskt. Och i morgon får jag en godisleverans. Tack gode Gud för det.


Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna i Riksdagen - Nej tack
Free Dawit Isaak

2 kommentarer:

Anonym sa...

Härliga kompisar!
/Marianne

Anni sa...

Finns det ingen möjlighet för dem att gå ut och ta betalt av dig ute? Eller kan du inte ens gå utomhus? Tycker att butiken annars borde kunna leverera till dig när de har så nära.
PMS är ett otyg även när man inte sitter isolerad. Så skönt att slippa det eländet!
Läser tillbaka och ser inlägget om #EurovisionAgain, det låter som precis det Europa handlar om - ja, inte sång utan gemenskap! Underbart!
Kram på dig!