måndag, april 13, 2020

Den tjugoandra dagen: Isdryck, påskpynt och telefontrubbel

Välkommen till IsoleringsBloggen

Dag tjugotvå i isolering. Ingen tvätt idag heller och jag orkade inte boka någon tid. Det blir som det blir. Harry Potter och Hemligheternas kammare är utläst och så fort jag vet start och sluttid för spindlarna i skogen ska jag se filmen.

Det har blåst som jag vet inte vad idag men det blev en promenad ändå, tack vare Suzan. Vi tog oss upp till stan och jag fick mig en slags smoothie bestående av mycket äppeljuice, tre jordgubbar, fyra blåbär och en jägarns massa is. Den gick ner i alla fall även om jag inte kan rekommendera någon annan att köpa den.

Påskpyntet i Norrköping brukar vara rätt gräsligt, vi kommer väl ihåg de hemska ristupparna från tidigare år. Till den här påsken har någon ansett det vara en bra idé att hänga upp sådana här skapelser. Vi kom att tänka på leksaken furby. En annan sak vi noterade var att det många dekorationer var smyckade med fjädrar, trots att kommunen bestämde för något år sedan att sluta med sådant.

Promenaden fortsatte genom Strömparken där många av träden visade sig i finaste vårskrud. Den stora magnolian var översållad med knoppar så om någon dag borde den stå i full blom.

Väl hemma igen återgick jag till att titta på Den stora älgvandringen och chatta med folk på messenger när telefonen helt plötsligt dog! Den blev helt svart. Jag hade tittat på batteriet ungefär en timme tidigare och då var den närmare 50 procent så batteriet kunde omöjligt ha laddat ut. För säkerhetsskull satte jag ändå i laddaren men det hände absolut ingenting. Tryckte på startknappen. Ingenting. Till slut så fick jag hjälp av Versch och hennes man och tack gode Gud för det. Jag har inte ork att behöva lägga tid och energi på att fixa en ny telefon med allt vad det innebär.


Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna i Riksdagen - Nej tack
Free Dawit Isaak

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det är så vacker hos dig i Norrköping, speciellt så här på våren!
Tur att d7 fick hjälp med t3lefonen.
Här blåse4 det så man är rädd att taket ska lossna. Smäller i plåten på övre våningen. Men det ska visst lugna ner sig i natt.

Lycka till med morgondagens aktiviteter!
// Marianne

Vonkis sa...

Marianne
Det var lite panik där ett tag med telefonen, det måste jag medge.