lördag, april 25, 2020

Den trettiofjärde dagen: Missad lunch, vitlöksöverdos och ny lördagsrutin

Välkommen till IsoleringsBloggen

Dag trettiofyra i isolering. Det har varit lite småkyligt idag. Jag har fixat lite på balkongen men kunde inte vara ute några längre stunder i taget på grund av att det blåste så pass kallt. Det har varit en sådan där dag när jag väldigt ostrukturerat plockat än här och än där i lägenheten utan att ha koll på tiden. Plötsligt var klockan tre och jag insåg att det inte blivit någon lunch idag. Typiskt en dag när jag måste steka fläskfilén innan den blev dålig.

Sagt och gjort, köttet stektes, klyftpotatisen fixades och tzatzikin gjordes klar. Tyvärr blev det lite för mycket vitlök i tzatzikin men när det äntligen var dags att äta var jag så hungrig att vitlöken inte stoppade mig. En fördel med isoleringen, imorgon behöver ingen i min icke existerande omgivning lida av dagens vitlöksöverdos.

Nu sitter jag här, fortfarande mätt, och väntar på att mitt nya lördagsnöje #EurovisionAgain ska dra igång. Eurovisionfans från hela världen tittar på en gammal tävling synkroniserat och röstar efter att alla bidrag framförts. Förra veckan var det 1997 års tävling vi tittade på. Klockan 20:45, svensk tid, avslöjas på twitter vilket år vi ska se reosir och så delas en länk till youtube där vi kan se tillsammans från klockan 20:00. Ikväll blir det 2007 års tävling från Helsingfors och Sverige representeras av The Ark.


Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna i Riksdagen - Nej tack
Free Dawit Isaak

Inga kommentarer: