torsdag, april 09, 2020

Den artonde dagen: Julstaksplundring, distans promenad och turkisk såpa

Välkommen till IsoleringsBloggen

Dag nummer arton i isolering. Nu är glada julen slut slut slut, adventsljusstaken har bytts ut ut ut. Men nång gång i framtiden, kommer den nog fram igen. Kan jag inte lova.

Isoleringens första social distanseringspromenad är avklarad. Det blev en promenix vid Strömmen och förbi kaktusparken med A. Vi kom fram till att båda gillar Anders Tegnell, även om jag gärna ser att Anders Wallensten får kliva fram ännu lite mer vid de dagliga pressträffarna. Men om jag ska försöka vara seriös tycker jag att att det är väldigt skönt med dessa statliga tjänstemän som förlitar sig på fakta och tidigare erfarenheter i sina rekommendationer och uttalande. Det är även väldigt intressant att se hur svårt många journalister har att hantera människor som vilar på vetenskap och som inte har några problem att ändra ståndpunkt när de ställs inför ny fakta. Väldigt uppfriskande.

Ikväll hamnade jag framför ett avsnitt av den turkiska såpan Hämnd och kärlek. Jag säger bara oj, oj, oj. Den hade allt. Långa insomningar, blickar i fjärran och människor som blir skjutna utan att blöda.


Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna i Riksdagen - Nej tack
Free Dawit Isaak

2 kommentarer:

Anni sa...

Ja, tackolov för våra kunniga byråkrater - vilka stjärnor de är! Johan Giesecke hör också till favoriterna. Så skönt att det är erfarenhet, ålder och kunskap som gäller i denna värld av unga spåniga "influencers".

Vonkis sa...

Anni
De där spåniga influrearna gör mig extra galen just nu med sina "coronatips" och allt vad de håller på med. "Jag kan åka på spa för jag är inte orolig för att bli sjuk, fyll i rabbatkoden". Som att reserestriktionerna handlar om att skydda resenärerna istället för att minska risken för att sjukvården på resmålet överbelastas av icke boende patienter.