tisdag, april 14, 2020

Den tjugotredje dagen: Jobba hemifrån, blomsterdrömmar och spindelsvar

Välkommen till IsoleringsBloggen

Dag tjugotre i isolering. Så var den då här. Första dagen då jag jobbar hemifrån. Det blev en del kanjag säga. Jag har rapporterat frånvaro, pratat med vikarie på telefon, fixat planering, börjat göra ett prov, deltagit i videomöte med kollegor och rektor, pratat med kollega på telefon, lagt ut arbetsmaterial på driven. Det känns minst sagt att huvudet inte är riktigt med så här i starten men den kommer snart igång, hoppas jag.

Efter jobbet har jag gått och tittat på blommorna jag har här hemma och drömt efter att kunna gå i en blomsterhandel. Jag har snöat in lite på växter med gula, orangea och/eller röda blommor. Ni hör ju så fint det låter. Två dagar innan isoleringen började var jag med Suzan och handlade blommor och fick bland annat med mig en toffelblomma och en inkakrona. Nu längtar jag efter att kunna fylla på med olika sorters bladkaktusar, största drömmen vore en julkaktus samba brazil men den får jag nog se mig i stjärnorna om. Men vad ska jag inte göra här hemma om drömma?

Nu på kvällskvisten har jag fått veta tidpunkter när spindlarna är med i Harry Potter och Hemligheternas kammare så nu jägarns ska det tittas på spindelsäkrad film. Tack för det Lisa och SF Anytime. Whoop whoop


Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna i Riksdagen - Nej tack
Free Dawit Isaak

Inga kommentarer: