söndag, april 12, 2020

Den tjugoförsta dagen: Harry Potter, söndagsintervju och missad tvättid

Välkommen till IsoleringsBloggen

Dag tjugoett i isolering. Den allra största delen av den här dagen har jag ägnat till att läsa Harry Potter och Hemligheternas kammare. Hade det inte varit för att ögonen verkligen behöver vila hade jag läst ut den nu ikväll, har bara fem kapitel kvar. Men men, de får vänta till imorgon och sedan ska jag se filmen. Det brukar så gott som alltid visas en eller flera Harry Potter-filmer under loven och idag sändes Halvblodsprinsen på Kanal 9 och nog var jag sugen att titta men det kändes lite som att fuska nu när jag faktiskt börja läsa böckerna.

Men jag har inte bara läst idag. Det har blivit pauser både för att äta, prata i telefonen, småpyssla med blommorna och lyssna på podd. Söndagsintervjun är nästan alltid bra, det är något befriande med en intervju som inte handlar om att marknadsföra, övertyga eller sätta dit utan att det blir slätstruket bara för det, för så är inte fallet. Dagens avsnitt med tidigare ärkebiskop KG Hammar gjorde mig inte besviken. Det blev ett fint och intressant samtal om tro, vägval och livets långfredagar.

Däremot glömde jag bort att tvätta idag, kom på det först när det bara var en dryg timme kvar på tvättiden. Det var dumt för jag behöver verkligen tvätta. Ska gå ner till tvättstugan imorgon och hoppas det finns en ledig då.


Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna i Riksdagen - Nej tack
Free Dawit Isaak

2 kommentarer:

Anonym sa...

Synd påtvättiden, men du behövde nog något annat. Hoppas de5 finns tid i morrn.
Marianne

Vonkis sa...

Marianne
Nej, jag behövde verkligen tvätta, ska göra ett nytt försök den här helgen.