lördag, augusti 22, 2020

Den hundrafemtiotredje dagen: Utflykt och ny tv-serie

Välkommen till IsoleringsBloggen

Dag etthundrafemtiotre i isolering. Men köss arsschlä om jag inte kom ut på ett litet äventyr idag med. Jag behövde bli av med skräp från balkongen  och annat bös så Returpunkten förärades med ett besök. Först blev det dock en välbehövlig sovmorgon. Tant är inte van att vara ute och ränna till närmare midnatt.

Lucifer fick både tre och fyra chanser men till slut stod jag inte ut. Den är helt enkelt för dålig så idag har jag börjat titta på Outlander på Netflix. Snacka om skillnad. Jag störe mig lite på Tobias Menzies men det har nog mest att göra med hur mycket jag ogillar prins Philip i den tredje säsongen av The Crow, Ja, prinsen har inte framställts som så vidare sympatisk i de tidigare säsongerna heller men i trean är han extra rövhattig.

Menzies eller inte, jag kommer utan tvekan fortsätta att titta på Outlander.

2 kommentarer:

Anni sa...

Oj, hade du inte sett Outlander? Jag hinner inte riktigt med att titta, men har i alla fall sett två säsonger. Mitt ogillande av prins Philip i The Crow fanns med andra ord redan innan. Stackars Tobias Menzies, nu måste han väl få en trevlig roll snart, så han inte fastnar i hemsk-facket?

Har du sett Hemma igen på SVTPlay? Kanske att jag tipsat om den tidigare. Inte så många ryggar och rumpor som i Outlander, dock ;-)

Vonkis sa...

Anni
Jag har inte så mycket annat för mig på kvällarna så det blir en hel del tittande :-) Troligtvis behöver Tobias Menzies ändra sitt utseende på något sätt, färga håret, anlägga skägg eller något sådan för att jag ska klara av att se honom som något annat än ett as.

Hemma igen såg jag förra sommaren. Den var också väldigt bra trots bristen på både ryggar och rumpor. 😆

David Berry som James Bligh (sonen) är med i tredje säsongen av Outlander.