lördag, augusti 29, 2020

Den hundrasextionde dagen: Wakanda forever

Välkommen till IsoleringsBloggen

Dag etthundrasextio i isolering. Det blev lite av en sovmorgon idag, mensvärken gav sig till känna under natten men strax innan nio kom jag upp. Kikade in på twitter och möttes av den här trendlistan. Chadwik Boseman har gått bort. Med ens var jag klarvaken. Fy fasen vilken förlust.

                         
   
Ber om ursäkt för videospammandet men jag kunde inte välja bara en.

Efter Melodikrysset var planen att gå till Nya torget. Det är torghandel där på lördagarna så jag ville gå dit för att köpa lite potatis. Men regnet vräkte ner och mitt paraply är trasigt och går inte att fälla upp.

Men potatis är potatis så det blev till att traska ut i regnet. Jag blev genomblöt men det blev rödbetssoppa med potatis till lunch och imorgon blir det potatis till köttfärssåsen, som sig bör.

På eftermiddagen hörde dessutom C och R av sig och undrade om jag villa ha lite potatis! Så klart tackade jag ja till det så nu har jag potatis för några fler måltider. 

4 kommentarer:

Bloggblad sa...

Jag hörde om dödsfallet, men har inte en aning om vem det är. Tragiskt för alla som kände honom och som vet.

Regnet gjorde ett kort uppehåll, då tog jag bilen och åkte till Willys. Sen började det regna igen. Hur underbart det än är att äntligen regnet kommer, så är det himla trist medan det pågår.

Vonkis sa...

Bloggblad
Första gången jag såg Chadwick Boseman var i och med mitt projekt att se alla Marvelfilmer. Han spelade T'Challa, Black Panther. Efter det har jag sett flera intervjuer med honom och han gav ett väldigt klokt, empatiskt och eftertänksamt intryck.

Jag väntade på att regnet skulle göra ett uppehåll men det hände aldrig så det var bara att ge sig iväg.

Anni sa...

Jag visste inte vem han var, men hörde att han gått bort.
Hade du vetat att du skulle vara utan vatten nästa dag hade du nog samlat på regnvatten.

Vonkis sa...

Anni
Ha ha, ja, det hade jag ju kunnat gjort. Skulle kanske ta och ställa ut en tunna på balkongen :-)