onsdag, september 08, 2021

Kvällsäventyr

Välkommen till KvällsBloggen

Så har jag sett filmen Harry Potter och fången på Azkaban. Boken var bra, filmen en besvikelse. Jag förstår att man inte kan få med allt från boken men det var väldigt mycket som hoppades över och jag upplevde det som att berättelsen blev väldigt hoppig och lösryckt. Det var faktiskt så illa att jag började göra annat medan jag såg filmen. Bland annat började jag skriva det här inlägget.

När filmen väl var slut var det dags att gå till taxin som skulle köra mig till provtagningen. När jag ringde för att boka taxin var det första jag frågade om det var ok att jag skulle köras till testning för covid och det var aaabsolut inte något problem alls.

Synd bara att chauffören inte blivit informerad, hen blev rätt rädd när jag sa att jag skulle till testningen för covid. Så jag sa att hen fick öppna rutan på min dörr och så satt jag där med huvudet halvvägs ute hela vägen. 

Själva testningen gick bättre än jag vågat hoppats innan. 20 sekunder med en snurrande tops långt nere i näsan var en märklig känsla och med tanke på hur mycket jag nyst idag var det nog ett gudomligt ingripande som gjorde att jag inte nös med topsen i näsan. Nu är det bara att vänta på testsvaret.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Bra att du fick testa dig. Ska man vänta x antal dagar innan test, eller hur gör man.
Synd om chauffören som inte blivit informerad.
Nu hoppas vi på det bästa!
/Marianne

Vonkis sa...

Marianne
Här ska det gå 48 timmar från symtom tills man får boka testtid.

Bloggblad sa...

Fy så trist att du blev sjuk när äntligen restriktionerna börjar lätta ... men det kanske också var därför du åkte på nån smitta?

Krya på dig nu!

Elisabeth sa...

Stackars chauffören, men med extremt stor sannolikhet är det ju en vanlig förkylning du har. Inte konstigt med tanke på skolmiljön...

Vonkis sa...

Bloggblad
Visst är det tråkigt men egentligen väntat med tanke på att jag inte varit bland folk på 18 månader.

Elisabeth
Jag tyckte verkligen så synd om honom. Jag ska höra av mig till taxibolaget och be dem meddela honom att jag fått ett negativt svar så han slipper oroa sig.

Anni sa...

Nog undrar jag om chauffören inte vaccinerat sig själv?
Skönt att du sedan fick negativt svar - för det ser jag ju i din kommentar ;-)

Vonkis sa...

Anni
Jag hoppas verkligen att chauffören är vaccinerad nu.