fredag, maj 29, 2020

Den sextioåttonde dagen: Babbel, instagram och balkongförberedelser

Välkommen till IsoleringsBloggen

Dag sextioåtta i isolering. Från förton bilder igår till ingen idag. En sån där fredag. Har pratat en del med vänner i telefonen. Tiden kan verkligen flyga iväg när man pratar i telefonen, man hinner avhandla allt möjligt. högt och lågt. Jag skulle ha pratat med chefen idag men hon ringde aldrig, det var synd för jag hade några saker att ta upp. Får väl ta det på måndag istället.

Jag har börjat följa Henrik Wahlström på Instagram, precis som Mansbäbisar är det en konto som får mig rätt frustrerad men på ett bra sätt. Upplysande men skrämmande samtidigt. Kommer du inte ihåg alla sjuka råd och tips som skrevs till och om tjejer i tidningar som bland andra Frida, Mitt livs Novell och VeckoRevyn? Tips om att sträcka på ryggen, dra in magen och inte ha breda skärp för att slippa oroa sig över bilringar och istället kunna njuta av livet52 tips för att en lyckad flirt (tjej-kille så klart)? Eller varför inte ett tips på hur en 15-åring ska göra slut med sin 45-årige gifta lärare utan att betygen påverkas?

På kvällskvisten har jag gått mellan balkongen och badrummet. Två stora balkonglådor har tvättats med en blandning av vatten, såpa och T-röd. Fy fasen vad vad T-röd luktar, men om det fanns någon liten ohyra kvar i lådorna ska de vara borta nu. Imorgon ska jag sätta igång och plantera i dem. Det är minst sagt dags för det är tre veckor sedan jag köpte blommorna och de behöver ny jord.

Och ingen Anders Wallensten på dagens pressträff heller.

3 kommentarer:

Anonym sa...

var är wallensten???

Anni sa...

Tänk om Wallensten är sjuk?

Vonkis sa...

Anonym och Anni
Ryktet säger hemarbete på grund av sjukdom, ej covid-19.