torsdag, november 18, 2010

Mot beach 2012, vägning 14

Välkommen till 2012Bloggen

Ska erkänna att jag bävade lite när jag ställde mig på vågen idag. Enda träningen som har blivit av sedan Schweiz är ki-balansen jag var på i fredags, inte den mest svettframkallande träningen men välbehövlig. Att sitta i utvecklingssamtal efter utvecklingssamtal tar ut sin rätt. jag orkar inte gå och träna helt enkelt. På matfronten har det inte heller varit helt optimalt då jag varit så trött när jag kommit hem.

Men men. På måndag har jag mitt sista samtal för den är terminen så sedan är det bara att köra igen.

Med tanke på det jag skrivit här ovan blev jag minst sagt förvånad då jag såg resultatet.

-1.2 kilo och mitt nyårsmål ligger fortfarande inom räckhåll.


FRA:are – download torrent Piracy HA
Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

5 kommentarer:

Lilltrolls far sa...

*tummen upp*

Vet hur det är i utvecklingssamtalstider. Hade mitt sista förra veckan, så nu är det bara allt efterarbete kvar, men det kan man ju göra lite allteftersom.

skoggie sa...

Yes! Duktig du är! Bränner väl kalorier om inte annat att hålla i de där utvecklingssamtalen. Jag blev lite sur när jag ställde mig på vågen i morse. + 1 kilo och jag har inte fuskat det minsta! Snart dags för mens så jag hoppas att det är det som spökar, d.v.s. vätska.

Andelieb sa...

Jag ställde mig på vågen för första gången sedan i Maj +10kg. Fast det är meningen att man ska gå upp så svider det lite...

Vonkis sa...

Lilltrolls far
Ja utvecklingssamtalstiden suger verkligen musten ur en. Tänk på den gamla "goda" tiden när det hette, och var, kvartssamtal...

Skoggie
Tack så mycket.
Det är inte alls roligt när man gör som man ska och det går åt fel håll ändå. Men det låter ju rätt troligt att det är mensen som ställer till det för dig.

Andelieb
Du får tänka att det mesta av den där viktuppgången försvinner i ett nafs om någon månad :-D men inte är det roligt med viktuppgång inte.

Den förvånade pappan sa...

Gött. Jag måste bara påpeka att det faktiskt känns ännu bättre efter träning när man tränat "när man inte orkar". Då känner man sig duktig och nöjd och stolt!

Gött att du kämpar på och att det ger resultat!