onsdag, november 03, 2010

Blandad kompott

Välkommen till MelodifestivalBloggen

Nej dà. Jag har inte missat att Björkman redan har släppt en hel drös av de artister som kommer att tävla i Melodifestivalen 2011 men ibland àste även jag vänta pà att den rätta inspirationen faller pà och det har den tydligen gjort nu.

Babsan – Ge mig en spanjor
Jag vet inte riktigtjag. Màste vi verkligen ha “buskisbidrag“i melodifestialen? Kan vi inte fà slippa Brandsta City Släckers och deras gelikar den här gàngen?

Danny – In the club
Det här skulle ju faktiskt kunnabli nàgot bra. Och det är väldigt skänt att Danny kör solo den här gàngen.

Dilba – Try again
Bara det att vi kommer att fà höra nàgot nytt med Dilba gör mig själaglad. Att hon dessutom ställer upp i melodifestivalen är bara ett plus i kanten. Rimligtvis kommer bidraget att vara för smalt för att ta sig nàgonstans (Tänk Jenny Silver och Anna-Maria Espinosa ifjol).

Lasse Stefanz - I Surrender
Det kan inte hjälpas att det är Alexander Bard som har skrivit làten. Jag kan för allt i världen inte tro att det här kommer att vara ett bra bidrag. Det är ju för sjutton gubbar Lasse Stefanz (med z och allt) som framför det. Den där Christer Sjögren satte en boll i rullning som inte har stannat än.

Linda Bengtzing - E de fel på mig
Känns inte som nàgon högodsare att det här kommer att vara àrets Pernilla W bidrag. tar mig för pannan*

Loreen – My heart is refusing me
Om det är en làt med lite fart i a la Pauline i fjol kan det nog bli bra.

Melody Club – The hunter
Màste erkänna att jagär kluven till att Melody Club är med. Det kan bli sà himla bra eller sà blir de för làsta av att hàlla sig inom tidsramen sà làten känns avhuggen. Hàller tummarna för att de tävlar med en riktig rökare.

Nicke Borg – Leaving home
Är lite tveksam. Blir det hàrt sà blir jag glad. Men dà ska det vara ett riktigt hàrt bidrag.

Pernilla Andersson – Desperados
Pernilla blev jag lite smàkär i ifjol när jag sàg henne pà Skulefestivalen. Är övertygad o matt jag kommer att älska làten men som med Dilba riskerar det nog att vara för smalt för den stora massan. Synd. Men bara att Pernilla är med är himla roligt, Önskade ju att hon skulle vara med redan förra àret.

Rasmus Viberg – Social butterfly
Har inte den blekfetaste aning om hur det här kommer att làta och det är ju rätt roligt bara det.

Sanna Nielsen – I’m in love
Kan det bli bättre än Emty Room? Jag hàller tummarna för de ti alla fall. Eller sà fàr vi stà ut med ännu ett Pernilla W bidrag...

Sara Lumholdt – Enemy
Ja du. Har lyssnat lite pà youtube och är väl inte direkt övertygad o matt kommer at bli sà himla bra det här. Känns lite 90-tal.

Simon Forsberg – Tid att andas
Ingen aning om vad det här kan bli och det är som sagt rätt spänande.

Swingfly – Me and me drum
Det här skulle kunna vara ett sànt där bli-glad-av-bidrag med en massa tryck i.

Pà det stora hela känns det ju rätt blandat med artisterna än sà länge. Nu är det bara att det inte blir en hel hög med Melloveterander som är kvar att presenteras. Hoppas fortfarande pà att Veronica Maggio ställer upp. Om inte den här gàngen sà kanske nàgon annan gàng.

Sedan ska vi ju inte sticka under stolen med att jag inte heller detta àr har blivit utnämnd till enväldig jury sà helt ärligt vet vi ju redan nu att det ändà kommer att skita sig Düsseldorf i maj.

Läs mer
Expressen Expressen Expressen Expressen Expressen Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet SvD SvD SvD DN SVT SVT SVT SVT


FRA:are – download torrent Piracy HA
Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

Inga kommentarer: