torsdag, november 04, 2010

Endast i det fördolda

Välkommen till KungaBloggen

Har funderat lite ring det här med den så kallade skandalboken om kungen.

Visst är det ganska anmärkningsvärt att det är kungen själv som bestämmer vem som ska få tillgång till Bernadotte-arkiven. Hur hade folk reagerat om det inte gick att granska exempelvis Reinfeldt för att han stoppade alla försök att få information om skoltiden, ekonomi, föreningar han varit med i och så vidare?

Sedan kan man ju ställa sig frågan varför det ska vara ett sånt himla hemlighetsmakeri runt vår kungafamilj. Vi är med och finansierar monarkin men har inte tillgång till att granska deras ekonomi. Vem vet, kungen kanske är med och finansierar olika projekt och vi har ingen aning om det. Det kan vara bra projekt och det kan vara tvivelaktiga projekt, det har vi som sagt ingen aning om. Det är sånt som riskerar att skapa rykten. Det är hemliga klubbar och munkavle på folk som rör sig runt familjen. Det är väl allt detta hemlighetsmakeri som gjort att den här boken har kunnat skapa så här mycket skriverier redan innan den har blivit utgiven.

Men det är ju så synd om kungen, han måste få ha lite hemligheter.

Om det nu är så himla synd om honom, för att han är kung, att han måste göra saker i lönndom och hota med utfrysning om någon yppar vad han gör, är det då inte dags att inse det omänskliga i att ha ett kungahus?

Läs mer
Aftonbladet webbTV Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Expressen Expressen Expressen Expressen Expressen Expressen Expressen Expressen Expressen Expressen Expressen Expressen Expressen Expressen Expressen Expressen Expressen Expressen DN DN DN DN DN SvD SvD SvD SVT SVT SVT SVT SVT SVT SVT SR SR SR SR SR TV4 Play Kvällsöppet med Ekdal

FRA:are – download torrent Piracy HA
Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

2 kommentarer:

Anonym sa...

Sanningen ingen vill knysta
om förblir sanning ändå;
det kan man lita på.
bÖgpesten sprids i det tysta.
Eldskrivet bör det stå.

Dagsljus måste man tända!
Sanningen enbart är god
nog! Med klarsyn och mod
måste man ryggen nu vända
dem som har tveksamt blod.

Riskgrupper bara? Nej, basta!
Fördomsfull är man ej.
Lögnernas konterfej
måste man ständigt förkasta
tveklöst med tydligt Nej.

Hur liken samlas i högar!
Här hjälper alls ingen vård!
Framtidens kyrkogård
vimlar av heterobÖgar,
det är sanningen. HÅRD.

Mathias sa...

Menar du att kungen har AIDS?