tisdag, november 23, 2010

Mot beach 2012, träning

Välkommen till 2012Bloggen

Idag kom jag så äntligen iväg på träning igen, första gången sedan förra fredagen och dessförinnan hade det gått ytterligare en vecka sedan jag tränade.

Hade tänkt träna en timme men uppenbarligen hade jag fått i mig för lite mat under dagen för det blev bara 20 minuter på cross trainern. 3,4 kilometer kom jag enligt räknaren. Lika långt som senast alltså. men den här gången höll jag mig på nivå 6, upp en alltså. Nästa gång ska jag lägga på 5 minuter och kulla hur det känns.

Jo. Igår var jag ute och gick med Lilla A, son till stora A.

Förhoppningsvis blir det lite mer träning imorgon. Får se till att ladda med bra mat innan bara.

FRA:are – download torrent Piracy HA
Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

3 kommentarer:

skoggie sa...

Duktigt jobbat! Denna vecka ska jag verkligen komma igång med träningen! Synd att de inte har barnpassning på mitt gym som på vissa andra. Men jag lovat mig själv att köra två pass den här veckan! Jag har iaf kört magytänimg framför anna anka ikväll!

Channal sa...

Heja Dig! Kämpa på! Kan tipsa om Itrim, de har cirkelgym som är jättebra o kul! 199:-/mån. Kram Anna

Vonkis sa...

Skoggie
Tack så mycket. Alltid är hon bra till något då Anna Anka. Skaffa en stegräknare, den har fått mig att ta lite längre promenader när jag är ute och går.

Channal
199 i månaden känns lite mycket och jag är väldigt nöjd med Friskis, förutom att en del redskap inte fungerar just nu. Men tack för tipset.