lördag, november 13, 2010

Nu passar det att protestera

Välkommen till FlyktingBloggen

I april 2009 skrev jag ett blogginlägg om hur homosexuella mördas i Irak efter att ha läst om det på Jonas Gardells hemsida. Jag letade en del för att hitta några nyhetsartiklar i ämnet men det var rätt fattigt på den fronten, det var i stort sett bara QX som skrev om det.

Nu är det kristna som mördas i Irak och då slås det minsann på stora trumman. KD kräver att utvisningar av kristna irakier stoppas detsamma säger företrädare från kyrkan liksom Expressens ledarsida. Dessutom avkräver man svar från Fredrik Reinfeldt, trots att man rimligtvis borde veta att han inte kan gå in och bestämma vilka som ska får uppehållstillstånd och inte.

Vart fanns alla dessa röster när det var homosexuella som lynchades, som fick sina anusar hoplimmade och itvingades lavemang?

Homosexuella irakier har blivit uppmanade att inte leva ut sin homosexualitet, då får vi väl uppmana de kristna att inte leva ut sin religiositet...

Läs mer
QX QX QX QX QX QX QX QX Dagen Dagen Dagen Dagen Dagen Dagen DN DN DN DN DN SvD SvD SvD Aftonbladet Aftonbladet ExpressenTV ExpressenTV Expressen Expressen Expressen Expressen ÖA ÖA ÖA ÖA SVT SVT SR


FRA:are – download torrent Piracy HA
Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

1 kommentar:

Kerbie sa...

Kan man inte se det ur en positiv synvinkel? Vad bra att något görs för dessa människor i nöd (för det är ju människor vi talar om) och att de homosexuella i Irak förhoppningsvis står på tur sedan. Men jag förstår ju vad du menar. Att de också behöver stöd och att de inte uppmärksammats alls. Det tror jag också. Men om man gör en bra sak för någon så är det en bra sak. Det börjar i det lilla och förhoppningsvis skapar det effekt i hela världen, som ringar på vattnet.