söndag, juni 14, 2020

Den åttiofjärde dagen: Programmering, Marvel och balkongdöd

Välkommen till IsoleringsBloggen

Dag åttiofyra i isolering. Idag har det i sanning inte blivit många knop. Först några timmars kurs om programmering från Skolverket som alla på jobbet ska göra. Nu när den är gjord får jag kompa ut två dagar. 

Sedan har det blivit Marvel för hela slanten. Captain America: The winter soldier och sedan Guardians of the Galaxy. Jag gillade både två, funderar faktiskt på om jag ska ta och se Guardians of th Galaxy vol. 2 nu ikväll. Så här långt har jag gillat alla filmer som inte bara handlar om Iron Man. Så länge Thor, Loki, Captain America eller Star-Lord är med är jag nöjd.

Balkongen är inte direkt någon källa till glädje i år. Jag vet inte om det är något fel på jorden men det mesta är halvdött där ute. Roligt värre. Får se om det får vara kvar tills det är heldött eller om jag river ut det till veckan för det är bara tragiskt att gå ut och titta på eländet.

3 kommentarer:

Andelieb sa...

Guardians of the galaxy är nog den enda Marvel-film jag faktiskt har gillat. Film två är tyvärr inte lika bra men klart sevärd.

Anni sa...

Men vad tråkigt med balkongblommorna! Har de fått för lite vatten eller behöver de näring eller är de ohyresskadade? Tycker att du har sådan otur med dina odlingar.

Vonkis sa...

Andelieb
Visst är ettan bättre än tvåan. Igår såg jag Civil war och den var också riktigt bra.

Anni
Funderar på om det kan var något med jorden. Jag köpte den i fjol så kanske har det kommit något bös i den under vintern. När jag planterade ut blommorna blandade jag i näring i pulverform, vattnar varje morgon och även på kvällen om det varit väldigt varmt.