onsdag, juni 17, 2020

Den åttiosjunde dagen: Semester, provsvar och pappersrens

Välkommen till IsoleringsBloggen

Dag åttiosju i isolering. Första dagen på semester idag. Inledde med att inte komma i säng någon vettig tid i natt. Att det ska vara så jägarns lätt att fastna i olika klipp på youtube. Funktionen att sätta in klipp i en spelkö har inte varit bra för min del. Det blev en lite sovmorgon men jag har väldans svårt att sova särskilt länge på mornarna så jag var ändå uppe innan åtta. Tyvärr gjorde tröttheten sig påmind under kvällens föreläsning, tack och lov att vi inte behöver ha kamerorna igång, vet inte hur många gånger jag gäspade.

Läkaren ringde och berättade hur proverna såg ut. Järnvärdet var bra. Han passade även på att förnya receptet på medicinen som det sker hamstring av så att hans namn ska stå på receptet, det minskar risken för att apoteket ska säga att jag inte får ta ut.

Har rensat ut skolpapper idag. Det blev en liten hög med papper som behöver tuggas, det skulle inte vara helt fel att ha en liten papperstugg här hemma.


5 kommentarer:

Anonym sa...

Får önska dig en så trevlig semester som möjligt! Trots begränsningar i aktiviteter. Papperstugg är bra, vi kanske fixar en när alla andra bestyr är fixade. Behöver nog en skrivare också. Finns ju dokument som man vill ha i pappersformat.
/Marianne

Vonkis sa...

Marianne
Ni får skaffa ett minikontor till lägenheten :-)

Anonym sa...

Hej
Lägg papperna i blöt en stund, krama sedan i hop varje papper till en boll. Finns ingen som kan läsa dessa sedan. Har ju sett på tv och film, att FBI och CIA sätter folk att pussla ihop pappersremsor, så det är ju absolut inte säkert :-) :-)

Anni sa...

Du får göra papperslera av pappren, så har du trevlig sysselsättning under semestern! Googla så får du se hur lätt det är (sa hon som inte försökt själv).

Vonkis sa...

Anonym
Tack, ska testa.

Anni
Ha ha. Det kan ju vara något att testa under sommaren :-)