tisdag, juni 16, 2020

Den åttiosjätte dagen: Semester, åskmiss och midsommarplaner

Välkommen till IsoleringsBloggen

Dag åttiosex i isolering. Sista arbetsdagen för läsåret är gjord så nu blir det komptid och semester. Kommer verkligen bli något helt annat än de senaste åttiosex dagarna.

På morgonkvisten kom det ett störtregn och prognosen på klart.se sa att det skulle bli åska. Det blev det inte. Men kladdigt och fuktigt har det varit mest hela dagen.

Till helgen är det midsommar. Vad har du planerat? Jag tänker slå till med sillunch, hallonsorbet och några Marvel-filmer. Det låter väl rätt ok?

På tal om Marvel. I början av coronautbrottet gjorde någon det här.

Och på tal om Covid-19. Ingen Anders Wallensten på pressträffen idag heller.

3 kommentarer:

Kerstin Nilsson sa...

Det blev svalare här ikväll,skönt det har varit olidligt. Midsommar blir lugn, det är bara vi. Jag vill inte ens tänka på att det blir en sommar utan barn o barnbarn, då går jag sönder 😪 yngsta dottern, som bor i Gävle, sa vi kanske kan komma. Jag sa nej, men ville skrika ja😊

Anni sa...

En rejäl smäll kom det här, sedan var det över.
Planen är att vi ska åka ut till brorsan på vischan, men det kan påverkas av att han ska få ett barnbarn när som helst. Det var falskt alarm i lördags, på EFIT, så då kom han inte på firandet - ingen kunde ju veta att det var falskt alarm ...

Vonkis sa...

Kerstin Nilsson
Värme är bra men inte för varmt :-)
Visst blir man ledsen att att inte kunna träffa sin släkt, jag håller tummarna att jag ska kunna åka hem igen till jul.

Anni
Åh, lyckos er som fick i alla fall lite åska :-)
Kul med barnbarn på g!