fredag, juni 05, 2020

Den sjuttiofemte dagen: Hjärnsläpp, studentväder och Marvel

Välkommen till IsoleringsBloggen

Dag sjuttiofem i isolering. Huvudet är inte riktigt med mig idag. Tanken var att det skulle bli kycklingfilé med klyftpotatis, avokadoröra och äppelchutneysås. Då ska man inte glömma att ta fram kycklingen från frysen. Jag orkade inte med allt bös med att tina kycklingen i mikron så det fick bli klyftpotatis med två såser istället. Funkade det med. Men nog hade det varit gott med kyckling till också.

Idag har det varit ansvarsfullt studentutspring i Finspång. När läget nu är som det är hade man ju i alla fall hoppats på lite trevligare väder. Å andra sidan hade det kanske blivit corona-fail om det varit strålande sol. Hoppas studenterna fick en fin dag idag oavset.

Nu ska det bli den sjätte filmen i filmserien från Marvel. Iron Man 1 och 2 och The Incredible Hulk kändes mest som transportsträckor om jag ska vara ärlig så jag hoppas på lite förbättring med Thor.

För den som undrar. Anders Wallensten var inte med på dagens pressträff heller. Jag tror att han har gjort slut med oss.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vi har upptäck att vi har en massa Westernfilmer. Så det är vårt nöje nu när det inte är nåt speciellt på tv.
/Marianne

Bloggblad sa...

Jag surfar runt med en massa dokumentärer och annat jolmigt som engelska antikrundan...

Här blev det ovanligt god mat. Men i morgon kväll får vi äta lite senare, maten är slut så jag måste smyga iväg till Willys framåt kvällen. Men vid sjusnåret en lördagskväll är det folktomt i alla affärer. Till dess överlever vi...

Hemma i stan pga regn. Fast det behövs, så jag är glad åt det. Jag hann gå en långpromenad innan det började. Det är inte så kul i stugan när det regnar, finns inte så mycket att göra. Och dessutom blir det kletigt eftersom vi går direkt in i köket från gräsmattan. Trist att kissa i det fria när det regnar...

Vonkis sa...

Marianne
Ha ha. Hade ni glömt filmerna i skåpet!

Bloggblad
Visst är det frustrerande att inte kunna handla som man själv vill och behöver. Vem hade anat att just handling skulle vara en sak att sakna.

Kissa ute i regnet avstår jag gärna. I rätt stuga kan det vara ganska mysigt när det regnar. Men den ska nog vara lite större än er stuga. Och så måste den ha plåttak :-)

Anni sa...

Nu har jag läst om mat hos dig så jag blev tvungen att äta lite. Blev ju hungrig! Synd på kycklingen att den fick ligga kvar i frysen, men klyftpotatis är gott!

Vonkis sa...

Anni
Bloggläsning kan få oanade konsekvenser :-)