tisdag, mars 01, 2011

Andra chansen

Välkommen till MelloBloggen

På lördag är det dags för Andra chansen, i år från Sundsvall.

I den första duellen ställs Jenny Silver mot Love generation, Har fortfarande inte fattat hur det gick till när Linda Bengtzing fick mest röster i lördags samtidigt som Love generation skickades till Andra chansen. Nu finns det alltså en risk att de åker ut mot Jenny Silver. Men, snälla ni som röstar, tänk på att Sanna Nielssen och Linda B redan är i finalen, vi behöver inte en tredje låt av den sorten i globen. Jag hoppas att Love Generation går segrande fån den första duellen.

I så fall ställs de mot segraren i den andra duellen som består av Loreen mot Sara Varga. Två bidrag som jag verkligen vill ha i finalen men någon av dem åker alltså ut direkt. Visst kan det vara spännande med de eviga duellerandet i Andra chansen men det är så tråkigt när bra låtar ställs mot varandra.

Egentligen spelar det ingen roll viken som vinner den andra duellen för förhoppningsvis ställs de mot Love generation den semin måste LG vinna. Vi kan helt enkelt inte ha en final utan dem.

Den andra halvan av Andra chansen känns inte lika spännande för min del. Av The moniker, Linda Pritchard, Shirley's angels och Pernilla Andersson är det bara Pernilla jag vill ha i finalen.

Läs mer
Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Expressen Expressen Expressen Expressen Expressen Expressen Expressen Sundsvalls tidning Sundsvalls tidning


FRA:are – download torrent Piracy The Pirate Bay Wikileak Julian Assange
Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

2 kommentarer:

Viktigpettern sa...

OH The Moniker e ju helt underbar!! Enda låten jag vill ha me från andra delen,,love generation absolut! Så jag hoppas å röstar på dom,,ska dit me så du får kolla efter mej i publiken!!:-D

Vonkis sa...

Viktigpettern
Så länge Love generationen kommer till finalen så får jag vara nöjd. Jag ska absolut hålla utkik efter dig på lördag. Du får hålla upp en skylt så jag ser dig :-)