torsdag, mars 10, 2011

Beatrix Potter på Millesgården

Välkommen till PotterBloggen

Helgen som var åkte jag till Stockholm för att träffa några vänner. På söndagen passade jag på att gå till Millesgården för att titta på deras utställning om Beatrix Potter.

Tyvärr vågade jag inte ta några kort, med tanke på de konstiga blickar jag (en ensam vuxen) fick från barnfamiljerna som var där vet jag inte vart det hade slutat om jag hade tagit fram en kamera också och börjat fotografera.

Och hur de vuxna hade reagerat om jag hade satt mig på ett av de stora maskrosbladen för att hjälpa Jeremy Fisher (Mose fiskaren), eller skörda gigantiska grönsaker från Pelle kanins grönsaksland eller hjälpa Blanka Vanka att hitta sina ägg. Men då hade nog de där föräldrarna verkligen fått spel.

Jag får helt enkelt ta och åka dit en gång till, och kanske kidnappa ett barn att ta med mig så att jag också får leka en stund bland alla Pottersaker.

Ni som har egna småbarn, ta en tur till Millesgården om ni är i Stockholm, men använd inte det onda ögat om det råkar vara någon barnlös vuxen som också är där. Hon eller han kanske bara vill ta del av utställningen.

Läs mer
DN DN Hela Gotland Aftonbladet

FRA:are – download torrent Piracy The Pirate Bay Wikileak Julian Assange
Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

2 kommentarer:

Andelieb sa...

Troll har tre sysslingar bosatta i Sthlm. Bara säg till nästa gång så finns det säkert en unge eller två till låns ;-)

Vonkis sa...

Andelieb
Då får jag ta och höra v mig till dem nästa gång och säga att du lovat utlåning.