söndag, mars 27, 2011

Bu hu hu

Välkommen till EurovisionsBloggen

Stackars dansare som inte får följa med till Düsseldorf och tävla i Eurovision Song Contest med Eric Saade. De som såg till att Saade vann och allt.

Problemet är att i Sverige får åtta personer vara med i ett nummer, i Eurovision är det sex. I Sverige får man ha inspelade körer, inte i Eurovision.

Men det spelar ju ingen roll att reglerna ser olika ut i melodifestivalen och ESC, det var ju ändå dansarna som fixade segern.

Läs mer
Aftonbladet

FRA:are – download torrent Piracy The Pirate Bay Wikileak Julian Assange
Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

6 kommentarer:

Channal sa...

får han ta med sig glasburen?

Vonkis sa...

Channal
Noppe. Det blir problem att få bort allt splitter från scenen innan nästa bidrag ska framföras.

Anders sa...

"Tycker mycket om det mesta"

Ser inget tyckande alls i detta inlägget utan en total rip-off ifrån Aftonbladets artikel!

// Anders

Vonkis sa...

Anders
Hynn om dig.

miyala sa...

Ja, dansarna och Saade som dansare skulle jag säga. Det jag gillade mest med honom var dansen, han dansar bra och movesen föll mig helt i smaken!

Hoppas de inte tvingas ändra för mkt i numret nu... det kan de förlora mkt pà :/...

Anonym sa...

OCH om man bara får vara 6 man på scenen. Det är val bara att ha kvar 4 dansarna och slänga bort de där två biffarna som kom in mot slutet. De vill ha ngn dans-kör all in one. Men ngn tänker så snett att de inte fattar att man ALDRIG ger dansare köruppgifter iochmed att de kommer flåsa sönder numet. Spelar ingen roll hur duktig sångare man är. Eric skulle kunna dansa lika mycket som sina dansare men avstår nog för att det inte ska vara för påfrestande för låten....MEN HUR SKA DÅ DANSARNA KLARA SIG?
Ingen verkar fatta heller att dansarna känner varandra sedan tidigare och är oerhört samspelta....något andra dansare inte kommer unna återskapa tror jag. TYPISKT ATT ÄNDRA NUMRET BARA FÖR ÄNDRANDETS SKULL. Bhåll numret som det är....tycker inte Saade verkar stå på sig till det yttersta.