söndag, juni 28, 2020

Den nittioåttonde dagen: Marvel, effektiv fläkt och balkonguppdatering

Välkommen till IsoleringsBloggen

Dag nittioåtta i isolering. Det blev sent igår eftersom jag bestämde mig för att se Avengers: Endgame. Den var också riktigt bra, klart topp tre med Ininity War och Civil War. Jag är riktigt imponerad över hur de lyckades knyta ihop alla trådar. Idag har jag faktiskt sett om båda filmerna och det var lika mycket skratt, gråt, jubel och rysningar den här gången. Dock ska jag erkänna att idag spolade jag förbi mittendelarna när Chris Hemswoth är med, han är för fånig där och det säger något när historien störs mindre av att spola än att titta på de delarna. Sedan hade jag gärna sett mer av Bucky Barnes (så klart) och vart tog Captain Marvel vägen? Men ändå, helt klart topp tre.

Nu är det bara Spider-Man: Far from home som finns kvar att titta på rent filmmässigt men vet du vad. Idag hittade jag en artikel hos Independent där de listar inte bara filmerna utan även alla serier, avsnitt för avsnitt, i kronologisk ordning. Så det får jag se till att ta tag i nu då. Det är ju mycket kvar av den här sommaren fortfarande.

Trots att klockan var en bit över midnatt när Endgame var slut var det olidligt varmt så jag lät bordsfläkten stå på när jag la mig. Den är inte stor men jädrans så effektiv. Efter någon timme vaknade jag nämligen av att jag frös och behövde ta på mig täcket som jag lagt på en stol bredvid sängen. Bra skit helt enkelt.


I onsdags bytte jag jord i nästan alla krukor på balkongen, bland annat hos blomman för dagen, och resultatet kan ni se här. Det skiljer alltså fyra dagar mellan bilderna. Idag såg jag även att den luktärt som fick vara kvar i lådan har fått en blomknopp.

Vädermässigt har det inte varit lika olidligt varmt idag. Prognosen lovade åska men av den har jag varken sett eller hört något. Däremot verkar det åska på rätt bra runt Vättern, vad nu det ska vara bra för.


2 kommentarer:

Anni sa...

Undrar om blogger krånglar, för jag ser inte bilder här heller. Det ordnar sig nog och då får jag återkomma.

Vonkis sa...

Anni
Tråkigt att du inte ser bilderna, hoppas att det ordnat sig nu.