torsdag, februari 04, 2021

Den trehundranittonde dagen: Ett foto i timmen torsdag 4 februari 2021

Välkommen till IsoleringsBloggen

Dag trehundranitton i isolering. Det är torsdag, utge ligger ett stabilt (än så länge) lager snö och vi får se hur länge jag är med i dagens Ett foto i timmen för helt ärligt är det inte mycket som händer här.

Kl.06. Är vaken men ids inte kliva upp och kan inte somna om, då får det bli lite Stephen Colbert från natten.

Kl. 07. Behöver skölja ena ögat som börjar bli lite rött efter att något bös letat sig in i det.

Kl. 08. Gör min dagliga koll hos cliviafröna för att säkerställa att jorden inte torkat och inte börjat mögla. Det ser bra ut idag med.

Kl. 09. Har påbörjat dagens lilla arbetspass. Går igenom manuset till presentationen jag ska hålla på tisdagens kollegiala träff.

Kl. 10. Det ringde på dörren vilket betyder att brevbäraren har med sig något som inte går in i brevluckan. Idag visste jag dock att det skulle komma mer godsaker från Karin.

Kl. 11. Samverkansmöte.

Kl. 12. Har egentligen jobbat klart för idag men har ett möte i eftermiddag. Går ut på balkongen och funderar på om jag ska gå ut något eller inte. Kommer fram till inte.

Kl. 13. Fördriver lite tid med att titta på Parks and recreation.

Kl. 14. Det extra eftermiddagsmötet har börjat.

Kl. 15. Det extra eftermiddagsmötet fortsätter.

Kl. 16. Förderiver lite tid med att ligga i soffan och stirra ut genom fönstret. Ja, adventsstjärnorna (och julgranen) är kvar. Det behöver du inte kommentera något om.

Kl. 17Fördriver lite tid med att titta på Parks and recreation.

Kl. 18Fördriver lite tid med att titta på Parks and recreation.

KL. 19. Somnade där jag låg i sängen och fördrev tid med att titta på Parks and recreation. Vaknade av att jag behövde gå på toan, i hallen står tulpanerna jag fick av C igår.

Avslutar fotandet där, jag kommer bara fortsätta ligga i sängen och tittat på Parks and rekreation och troligtvis somna rätt snart igen ändå. Andra som är med och fotar sin dag hittar du här.

13 kommentarer:

Anonym sa...

Och, mina cliviafrön försvann vid flytten. Såg ju bar ut som en tom kruka med jord.
Lycka till!
/Marianne

Annika sa...

Kikar in hos dig, livet är lite händelselöst numera :-(

Vonkis sa...

Marianne
Åh, vad tråkigt att de försvann!

Annika
Mmm.

Anni sa...

En riktig arbetsdag! Wow! Och tänk att där nere på gatan har jag stått! :-)

Vonkis sa...

Anni
:-)

Lillian "sognafaret" sa...

Nydelige tulipaner du har.

Hanna sa...

Äsch haha, jag tog ner min gran först förra helgen och ljusstakarna är fortfarande framme i några fönster. Så kör på bara.

Bloggblad sa...

Så skönt att det finns fler som har det ungefär lika långtråkigt. Nu har jag ju inget jobb att logga in mig på, bara något videomöte per månad. Granen och julen är utkastade, men ack så lat jag är med övrigt. Har glömt vattna pelargonen jag ställde i klädkammaren före jul ... den har nog frusit ihjäl ändå. Det svinkallt i klädkammaren. Behöver ju aldrig gå in där eftersom jag sjavar omkring i samma gamla paltor ...

Det där tv-programmet har jag missat helt, men jag ser en massa annat skit. Inredningsmästarna ... flytta till landet ... Farmen, Älskar-älskar inte, Wahlgrens värld... (det sista gör att jag känner mig så vuxen och intelligent. Vill jag känna mig präktig ser jag på Lyxfällan. Vill jag känna mig sund ser jag på Biggest loser...)

Micke sa...

Bös är ett ord man inte hör/ser ofta :)
Förstår det blir mer än lugnt hemma, själv åker jag ju runt som om inget hänt sisra året..

Men väl hemma från jobbet blir det rätt så lugnt.. besöker ju aldrig stadskärnan eller nått sånt numera.

Anna Lundberg sa...

Inne och kikar på din dag! Vilken fin handstil du har!
Ha en fin helg!
// Anan

Vonkis sa...

Lillian www.sognafaret.no
Tackar, ja C valde riktigt fina tulpaner.

Hanna
Det har hänt att stjärnorna varit uppe till efter påsk, och ett år satt julgardinerna i kötek uppe till julen året därpå...

Bloggblad
Det är väldigt få timmar i veckan jag får jobba, skulle absolut må bättre av att få jobba mer men det går absolut inte.

Pelargonerna skulle kunna ha klarat sig, har sett många exempel på det i blomgruppen på fb så klipp ner och ställ dem i ett ljust fönster så kanske de vaknar till liv.

Parks and recreation finns på Netflix så jag plöjer en del avsnitt om dagen, när jag inte sover. Det blir nästan ingen linjär TV för mig nu för tiden, bara om jag ser Vinterstudion live och ikväll när det är Melodifestivalen.

Micke
Det är ett bra ord, bös :-)
Har ni haft några restriktioner i jobbet?

Hade jag haft bil hade jag helt klart åkt utanför stan ofta. Å andra sidan hade jag inte haft råd att ha kvar bilen eftersom jag inte får jobba heltid längre...

Anna Lundberg
Oj, tack. Den där handstilen kan se väldigt olika ut vid olika tillfällen, eller till och med på samma sida :-)

Detsamma önskar jag dig.

Eva sa...

Tittar in på din dag. Jovisst är det så att livet ter sig händelsefattigt just nu. Jobbar hemifrån, tar min lunchpromenad 5 dgr i veckan. Städar, storhandlar lö morgon och förhoppningsvis ytterligare promenader i solsken på helgen. Så rullar det på. Lyxar till det med nåt gott till fika bara för att man behöver det. Ja, att brevbäraren ringer på när nåt tjockare brev inte går in genom brevinkastet har jag också varit med om nu när jag jobbat hemma. Smidigt!

Vonkis sa...

Eva
Jag har satt upp en lapp på dörren så ibland tror jag att brevbäraren har tagit med sig lite för stora brev som egentligen ska lämnas ut hos ombud. Inte väldigt stora paket men ändå för stora.