tisdag, januari 12, 2021

Den tvåhundranittiosjätte dagen: Behöver lite tips!

Välkommen till IsoleringsBloggen

Dag tvåhundranittiosex i isolering. Hörre ni ni. På lördag har jag suttit här hemma i trehundra faaantastiska dagar. Hur ska jag fira det? Funderat på extra sovmorgon och att se om bröllopsavsnittet i Outlander. Kanske skriva upp en cider på morgondagens veckoinköp? Vad säger du, har du något firartips som fungerar på egen hand i en lägenhet?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Äta lite gott, ostbricka, och en bra film.
/Marianne

Elisabeth sa...

Beställa hämtmat - något gott som du inte vill/orkar/kan laga själv? (Du borde ju kunna få den levererad utanför dörren.)

Annis sa...

Om ditt minne sträcker sig så långt som ca 325 dagar bakåt, dvs tiden innan Corona... Vad skulle du då ha gjort hemma en skön helgdag när det snöstormade ute?
Då hade du tänkt; Åh va skönt, idag ska jag passa på att göra x/y/z Och äta xx/zz.
Ta i utav tusan dag 300 och maxa x/y/z och xx/yy.
Det kanske går att lyssna på riktigt gamla melodikryss och äta radiokaka, haha!

Bloggblad sa...

Dansa en liten tik-tok-dans, filma och lägg upp den här så att vi kan vara med och fira!

Jag har så långtråkigt, dagarna är jättelånga ändå tycker jag att veckan försvinner snabbt. Har ju inget att hänga upp dagarna på som är värt att minnas.

Jag har i alla fall gjort lite nytta. Sms:ade barnbarnet och erbjöd henne mina tjänster om hon behöver hjälp i svenska eller engelska. Hon nappade direkt, slet med hur hon skulle skriva källförteckning i sin uppgift. Vi hjälptes åt och det var riktigt trevligt att få vara till någon nytta. Hoppas hon får godkänt. Hon hade bara läst hemsidor och artiklar på nätet och där står ju inte alltid vem som skrivit, inget årtal och inget förlag - så inget stämmer ju med exemplen.

Vonkis sa...

Hade köpt ost och grejer till jul men det kändes så tragiskt att sitta och äta det på egen hand så jag hoppar det den här gången.

Elisabeth
Funderade på det. Östgötakök har haft en helgpåse men har uppehåll på hemleveransen någon vecka till tyvärr, men ska testa dem en annan gång :-)

Annis
Ha ha ha, köra en nostalgitripp med Melodikrysset, det vore något.
Hade det inte varit några restriktioner hade jag velat gå ut och äta och se en film, så jag ska se till och laga god mat och hyra en film från SF Anytime. Tack för tipset :-)

Bloggblad
Nja, så illa vill jag inte någon :-)

Tristessen är outhärdlig. Idag har jag städat skafferiet för tredje gången på kort tid och en period bakade jag sockerkaka en dag i veckan men slängde över halva för jag åt inte upp, men jag hade något att göra när jag bakade i alla fall. Tack och lov börjar en ny kurs på måndag.

Anni sa...

Tur att jag är för sent ute med tips, för jag har inga.

Vonkis sa...

Anni
:-)