torsdag, januari 21, 2021

Den trehundrafemte dagen: Tidig helg

Välkommen till IsoleringsBloggen

Dag trehundra fem i isolering. Det må vara torsdag men morgondagens tre arbetstimmar är redan gjorda så jag går på helg redan idag. Det finns massor av saker jag skulle kunna (och behöver) jobba med men när tiden inte räcker till så räcker den inte till. Lite verkar det som att solen ville vara med och fira den tidiga helgen för helt plötsligt sprack det upp och den strålade så fint på Bråvallaverket och trädtopparna där bakom.

På kvällskvisten blev det promenad med Suzan, runt en timme var vi ute. När jag är ute på egen hand brukar det bli mellan 30 och 40 minuters promenad men det är ju så mycket enklare och roligare att gå längre när man har sällskap.  

När vi var på väg tillbaka passade Suzan på att handla på Coop så nu har jag säsongens första tulpanbukett här hemma. Den duger dock inte till att fotograferas ikväll för den får stå på tillvänjning till imorgon då det å andra sidan är en fotodag igen så då har jag all anledning att visa hur fina tulpanerna är.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad härligt att kunna ta en promenad med en av sina bästa vänner.
Hoppas du får en bra ”långledig helg”.
/Marianne

Vonkis sa...

Marianne
Det var det och det hoppas jag med :-)

Anni sa...

Tänk så mycket vänner och lite sol betyder! Idag är det sol här hos mig, fåglarna sjunger vårsånger och jag ska se om jag kan plocka några kvistar att driva i blom.

Vonkis sa...

Anni
Vänner och sol är bra grejer.
Hur gick det med kvistarna? :-)