söndag, juni 20, 2021

Den fyrahundrafemtiofemte dagen: Äntligen

Välkommen till IsoleringsBloggen

Dag fyrahundrafemtiofem i isolering. Äntligen har den fjärde odlingslådan kommit på plats. Suzan har gjort ett jättejobb med att få den på plats, täcka botten med kartong och fylla på med ett lager jord. Whoop whoop! Och vi har dubbel- och trippelkollat så vi kommer utan problem få plattorna på plats mellan tredje och fjärde lådan.

Äntligen har vi fått upp några krokar så vi kan hänga av oss väskor, jackor och lite sånt som man kan vilja hänga av sig.

Äntligen har vi ett ordentligt bord att sitta vid när vi fikar eller äter. Extra äntligen har pelargonen vi fått av Ingrid hamnat i urnan med en hänglobelia (klassiskt så det förslår) och hängbegonian blivit upphängd på stolpen. Den kan dock eventuellt behövas flyttas på, kanske får den för mycket solljus tidigt på dagen.

Ser ni ogräset mellan plattorna? Imorgon får vi låna en plattrensare så då kan jag äntligen börja rensa bort eländet och fylla på med ny sand mellan springorna.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Så fint!
Har ni växter i omedelbar närhet till plattorna? Om inte så kan du lägga ner lite salt, grovsalt, mellan plattorna innan sanden. Det håller bort ogräset i sommar och nästa sommar. Du kan vattna lite. Men då sprider signaltekniken mer.
/Marianne

Vonkis sa...

Marianne
Inget förutom gräs, maskrosor, åkerfräken och kirskål, så salt skulle kunna vara ett alternativ.

Vad menar du med att signaltekniken sprider sig mer? Antar att signaltrafiken ska vara något annat ord.

Anni sa...

Ni har verkligen fått en superb lott med så många kvaliteter. Jag blir glad av dina inlägg om hur fint ni gör det.

Vonkis sa...

Anni
Tack, det gläder mig att höra (läsa). Ibland undrar jag om det är intressant för någon annan att läsa det jag skriver om lotten men ni är i alla fall några som gillar det :-)

Vi fick verkligen en jackpott med den här lotten, på många sätt.