tisdag, juni 29, 2021

Den fyrahundrasextiofjärde dagen: Drömuppdrag?

Välkommen till IsoleringsBloggen

Dag fyrahundrasextiofyra i isolering. Som ni vet är jag inget fan av fotboll, allt som oftast är matcherna rätt tråkiga. Dock såg jag att Schweiz vann över Frankrike i en slutspelsmatch så jag kollade på ett klipp hos SVT. 

Men vet ni vad jag reagerade på? Runt hela planen sitter det funktionärer med ryggen mot planen, jag antar att de ska hålla koll på publiken. Men tänk att anmäla sig som volontär på ett mästerskap, jag gissar att man gör det för att man gillar sporten, och så ska man sitta med ryggen mot spelet och missar hela matchen. 

Så nära och ändå så långt borta.

3 kommentarer:

Versch sa...

Hmm....undrar om dessa volontärer kände sig snuvade på konfekten. Eller kan man erbjuda sig som volontär med meddelandet att man är totalt ointresserad av själva spelet? :D

Anni sa...

Samma sak på konserter. Hur kul är det att stå och glo på publiken när en världsartist uppträder bakom ens rygg? Men de är viktiga, de har bra koll om någon i publiken blir dålig.

Fotbollen älskar jag, det är en av anledningarna till mitt synnerligen sporadiska bloggande.

Vonkis sa...

Versch
Så kan det nog vara, att man kanske mer är ute efter att få uppleva stämningen och nöjer sig med att vända på huvudet och titta på planen någon gång ibland.

Anni
Funktionärerna vid konserter har verkligen superkoll.

Fotboll är inte alls min grej men det är ju tur att vi är olika.