torsdag, juni 24, 2021

Den fyrahundrafemtionionde dagen: Lovande knoppar och sågplaner

Välkommen till IsoleringsBloggen

Dag fyrahundrafemtionio i isolering. Arbetsdagen har till absolut största dagen tillbringats i en otroligt kvavt arbetsrum (hade dörr och det enda öppningsbara fönstret på vid glänt) sorterandes papper. Herre min je vad jag har kastat. Prov, inlämningar och jag vet inte vad från klassen som slutade för ett år sedan. 
lite tid har jag även tillbringat vid papperstuggen. Till slut blev den lite för varm och behövde vila så tuggandet får återupptas på måndag.

Väl hemma såg jag att lejongapen fått lite ordentliga blomknoppar. Jag förstår att lejongap släpper många frön för jag sådde en hel del och de allra flesta av dem grodde men det var inte så många som klarade sig hit.

Det blev en snabb tur till lotten också. Tanken var att vi skulle fixa till hängrännorna vi köpt till växthuset, de gamla läcker, men de nya blir en dryg meter för långa så vi måste såga av den ena. Jag har spanat in hur man gör så så fort vi köpt en såg blir det såga av. Om det är någorlunda uppehåll imorgon blir det en (till) vända till Byggmax. Bilden är från förra veckan, när det inte regnade.

4 kommentarer:

Elisabeth sa...

Så skönt att du fått dos 2 nu! (Själv väntar jag fortfarande på dos 1, men jag är ju inte riskgrupp.) Ska du jobba mycket i sommar? Och papper ja, vad man (eh, jag) sparar sådant, detta trots att vi gör nästan allt med dator.

Vonkis sa...

Elisabeth
Jag jobbar juni ut, ett sätt att rädda ekonomin lite.
Hoppas du får din spruta snart.

Anni sa...

Gissa hur det var att hitta lådor med mina och brorsans gamla skolböcker och -papper på föräldrarnas garagevind ... SÅ mycket som inte behöver sparas!

Vonkis sa...

Anni
Oj, ja jag kan tänka mig att det var en del att slänga.