torsdag, juni 10, 2021

Den fyrahundrafyrtiofemte dagen: Avslutning

Välkommen till IsoelringsBloggen

Dag fyrahundrafyrtiofem i isolering. Idag har det varit avslutning för eleverna ochde hade sannerligen tur med vädret. Strålande sol hela dagen. När det var dags för den halva solförmörkelsen hade eleverna redan gått hem. Jag har fått en blombukett från rektorerna. En fin gest som jag verkligen uppskattar för nog är det lätt att känna sig lite extra bortglömd en sådan här dag.

På kvällssidan blev det en svång till Byggmax för att hämta markstenarna till nästa rad som ska läggas, samt lite fogsand som ska sopas ut mellan de redan utlagda markstenarna. 236 kg. Från lastpall till bagagelucka, från bagagelucka till skottkärra, på skottkärra genom odlingslottområde, från skottkärra till gräsmattan. Känner i armar och rygg att jag blivit lite starkare. Framför allt ryggen som inte alls krampar på samma sätt längre, även om den fortfarande känns av mellan varven.

Idag har Sveriges radio släppt årets sommarpratare och vid en första titt är det väl en 20 stycken jag tycker verkar intressanta, bland andra Amie Bramme Sey, Karin Bodin, Mikael Dolsten, Nadim Ghazale, Hanna Wallensteen, Elin Anna Labba och Sara Bruun.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ett riktigt styrketräningspass!
En fin bukett, men kanske en ännu finare gest.
Härligt att sommaren äntligen har kommit, även om det är väl varmt med +26,5 i lgh.
/ Marianne

Vonkis sa...

Marianne
26,5 grader i lägenheten! Det är ju alldeles på tok för varmt!

Anni sa...

Fräsch bukett, faktiskt ovanligt söt!
Nog känns det rätt härligt att bli starkare?

Vonkis sa...

Anni
Buketten höll dessutom ovanligt länge.
Det är underbart att känna hur styrkan kommer tillbaka. Trädgårdsarbete är bästa styrketräningen.