onsdag, augusti 25, 2021

Ooops

Välkommen till OoopsBloggen

Mina hörlurar har gått sönder men sönderfallet har varit på gång ett tag så jag köpte nya hörlurar för ett tag sedan. Tror ni att jag hittar dessa i förväg inköpta hörlurar nu när jag behöver dem? Självklart inte. De ligger väl på ett jättebra ställe. Två dagar utan hörlurar fick dock räcka så idag blev det en vända till Clas Ohlson för att åtgärda problemet.

På vägen hem gick jag mellan Linden och Domino. Där mellan husen stod en dj innanför en avspärrning och spelar musik. Lite längre fram står en människa och håller i en röd flagga. Helt plötsligt väller det ut barn från Lindens dörrar och de (barnen alltså, inte dörrarna) springer mot mig. Jag har alltså lyckats hamna mitt i barnens stadslopp. Med mina nyinköpta hörlurar. 

Nåja, jag blev inte omkullsprungen och hindrade inte heller någon av barnen där jag stod, upptryckt mot husväggen. Det är alltid något.

3 kommentarer:

Bloggblad sa...

Vojne vojne, mitt i en ungskock vill en ju’nte hamna!

Anni sa...

Det var avspärrningar runt en dj, men inte runt dig?!? Undrar just vem som skulle behövt dem bäst!

Vonkis sa...

Bloggblad
Nej det var inte direkt ett drömläge.

Anni
De kunde i alla fall ha satt upp en skylt som informerade oss som kom från mitt håll att det pågick ett lopp. Vad hjälper det att det står en människa och håller i en röd flagga på en plats där man inte har någonstans att ta vägen när barnen väl kommer+