torsdag, juli 16, 2020

Den hundrasextonde dagen: Sprucken bubbla och ja tack

Välkommen till IsoleringsBloggen

Dag etthundrasexton i isolering. Denna tristess blir min död. Idag lyckades jag dessutom ha sönder brännblåsan på handen. Vet du hur mycket man kan göra med en sprucken brännblåsa på handen? Inte mycket. Skulle verkligen behöva diska och dammtorka men nej nej. 

En positiv sak är dock att båda kurserna jag blivit antagen på kommer vara helt på distans så jag har tackat ja till dem! Det ska bli så roligt men jag är faktiskt lite nervös också. Välkomstbrevet till den ena kursen har redan kommit och där ska det minsann skrivas en uppsats! Det var några år sedan jag gjorde det senast så håll tummarna. En annan sak ni gärna får hålla tummarna för är att ingen av de obligatoriska träffarna ligger samtidigt på de två kurserna. 

Och ingen Wallensten på dagens pressträff. Börjar ta det här lite personligt snart.


4 kommentarer:

Bloggblad sa...

Åh, vad roligt med kurserna!
Jag är också less ... helt klart coronarelaterat, lite annat depp också.

Vonkis sa...

Bloggblad
Måtte ett vaccin vara klart snart.
Hoppas det andra deppet går att lösa.

Anni sa...

Näe, jag kan fortfarande inte se dina egna bilder sedan EFIT. Sådant som du lagt in från nätet ser jag. Ser du själv bilderna? Jag kanske ska testa med annan webbläsare. Minns att det var problem för några månader sedan ,men då fixade Blogger det. Undrar hur det är nu, men som sagt ser du själv bilderna är det knappast Bloggers problem utan mitt ...

Jag har i alla fall läst allt och förfasat mig över ohyra jag inte ser och knoppar jag inte ser. Liksom brännblåsor och en ickenärvarande Wallensten. Han tröttnade kanske på att även utländsk press var mer intresserade av hans käklinje än vad han sa.

Nu är det varmt igen. Hoppas att du står ut och njuter glass.

Anni sa...

Jo, grattis till antagningarna! Håller tummarna!