fredag, juli 03, 2020

Den hundratredje dagen: På isoleringsfronten inget nytt

Välkommen till IsoleringsBloggen

Dag etthundratre i isolering. Det händer inte mycket här just nu. Igår sov jag bort mest hela dagen till följs av mensvärk och den trötthet den brukar ha med sig. Produktiviteten har inte varit mycket högre idag. Hade tänkt göre den där rabarberglassen men det blev inget. Har dock koll på rabarberna där de är i kylskåpet så det är inget fel på dem men imorgon måste jag få tummen ur.

Vad har jag då haft för mig? Jodå, det har lyssnats på några avsnitt av Morgonpasset i P3, läst på instagram och twitter. Många på skoltwitter är glada över Högsta Domstolens beslut att det inte är olagligt eller kränkande gentemot elever att lärare tar tag i dem när situationen så kräver. Många på skoltwitter är också upprörda på Friskolornas riksförbund och dess VD Ulla Hamilton som i en ledare på den egna hemsidan försöker ta heder och ära av två personer inom svensk skola som granskar huvudmännens eviga effektiviseringskrav mot skolan samt hur stora skolkoncerner dränerar svensk skola på pengar.

Det har blivit en film också. Hade tänkt se Eurovision Song Contest: The story of Fire Saga men var inte riktigt på humör för en komedi, så det blev Endings, Beginnings med Shailene Woodley, Sebastian Stan och Jamie Dornan istället. Det var ett bra val med tanke på min sinnesstämning.


Inga kommentarer: