lördag, juli 25, 2020

Den hundratjugofemte dagen: Ny musik, beställning och blörk

Välkommen till IsoleringsBloggen

Dag etthundratjugofem i isolering. Jag har väl aldrig varit något direkt fan av Taylor Swift även om hon har släppt några bra låtar men idag har hennes senaste album Folklore gått på repeat här hemma. Favoriterna så här långt är Cardigan, Exile och Mad Woman. 

Någon timme har jag lagt på att beställa hem mat från Willys, blev lite förvånad över att de tar totalt 200 kronor för tjänsten men så får det vara. Om inte annat kan jag beställa från dem när det inte går att lösa på annat sätt.

Den där uppgiften har jag fortfarande inte kommit igång med.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Vi beställde från Willys för något år sedan. De tog inte 200 för beställningen då, men tror att det var någon procent av det man beställde.
I dessa tider köper vi från COO? De tar 49 kr och vi hämtar själv. Vi sitter i bilen och de bär maten och ställer in i bagaget. De som bor närmare kan betala ytterligare 49 kr och få det inburet. Men man måste handla för minst 500 kr i båda fallen.
Hoppas du hittar bättre lösning när det är enda alternativet.
/Marianne

Anni sa...

200:- tycker jag är rätt hutlöst! Då behöver man ju köpa bra mycket för att tycka att det är värt det. Nog borde någon av dina elever kunna handla åt dig för 200:- så pengarna gick till något roligare?

Vonkis sa...

Marianne
De tog drygt 60 kronor för att plocka ihop varorna och runt 130 för att leverera dem. Tiderna för att hämta själv tar slut rätt fort så jag hinner inte boka dem.

Anni
Ja, det kändes i dyraste laget. Som du säger behöver man göra en storhandling för att det ska vara värt det. Mina elever bor i en annan kommun men jag ska väl komma på något sätt att få det här med handlingen att fungera smidigare.