måndag, juli 20, 2020

Den hundratjugonde dagen: Väderbesvikelse

Välkommen till IsoleringsBloggen

Dag etthundratjugo i isolering. Väderprognoserna lovade regn och åska. SVT gick till och med ut med en varning och stora regnmängder och kraftig åska. Nu har jag ju lärt mig att ta sådan där löften med en nypa salt men det är inte förutan att jag blir lite besviken ändå när åskan uteblir.

Regn fick vi men det var rätt lite. Åskan lyste med sin frånvaro.

Men kvavt och fuktigt har det varit. Jag har inte orkat göra något på hela dagen.

2 kommentarer:

Bloggblad sa...

Håller med! Stor besvikelse. Det kom bara ca 1 mm, och jag avstod från långpromenad för att jag var rädd att bli överfallen av åska mitt ute på slätten.
Men - jag fick ett par skåp städade.

Anni sa...

Ingen åska hör heller. För någon vecka sedan, eller mer, lär det ha åskat rejält här på natten. Jag missade allt för jag sov som en stock.

Insåg att du frågat om en lista på trädgårdar att besöka i landet. Just vid Tusen trädgårdar (som anordnas vartannat år) finns det en samlad lista, då är det privatträdgårdar som är öppna. Sedan har trädgårdsamatörerna massor av lokalföreningar där medlemmar visar sina trädgårdar, både vid speciella tillfällen och när de själva vill. Om du googlar på Öppna trädgårdar, visningsträdgårdar och liknande kan du få många träffar. Sedan är det ju som det är pga orsaker - en del ställer in och andra håller öppet.