måndag, juli 27, 2020

Den hundratjugosjunde dagen: Leverans, handfatet och nytt filmprojekt

Välkommen till IsoleringsBloggen

Dag etthundratjugosju i isolering. När jag var som dåligast orkade jag inte ens att gå till Coop som ligger 7 minuters promenad bort så jag beställde mat från MatHem. När varorna levererades ringde de på dörren och väntade till jag öppnade, jag skrev under på telefonen och de ställde in påsarna i hallen. Flera gånger erbjöd de sig att bära in påsarna i köket och helt ärligt, om jag inte hade haft så rörigt i köket på grunda av att jag inte klarade att diska och plocka undan så hade de fått göra det. Att själva bära in maten från hallen till köket tog minst en timme för mig, men det var då.

Idag fick jag varorna jag beställde från Willys levererade. Det ringde på dörren men när jag öppnade dörren stod kassarna där men personen som levererat dem hade redan hunnit där ifrån så jag har inte signerat något.

Handfatet har blivit lite bättre men jag skulle nog behöva införskaffa en vaskrensare, synd att jag kastade den jag hade vid flytten hit.

Annars då? Jag har fastnat lite i Bravo-träsket den senaste tiden och har plöjt Below Deck och Real Housewives från flertalet städer. Inte så upplyftande men det får dagarna att gå. Nu funderar jag på om jag istället ska titta på katastroffilmer som Twister, Skyskrapan brinner och S.O.S Poseidon, den gamla filmen.  Lämna gärna ett tips på bra eller lökiga katastroffilmer för den delen.


3 kommentarer:

Bloggblad sa...

Katastroffilmer gillar jag inte. Men jag tittar på Huset Windsor på svt-play. Vore väl nåt för dig;) Intressant med historia och synen på kungahus.

Jag läser alltid innan jag somnar. Nu är den otroliga Testamente utläst, så som omväxling blir det en tant-feelgood. Det känns som om jag behöver det.

Anni sa...

Dåligast?!? På allvar Vonkis? Du förvånar mig! :-)

Vonkis sa...

Bloggblad
Åh, där fick jag ett tips som låter intressant, ska ta och spana in.

Jag ska börja lyssna på Kerstin Ekmans Händelser vit vatten som går som radioföljetong på Sveriges radio.

Anni
Jag vet. Förlåt.