söndag, juli 12, 2020

Den hundratolfte dagen: Sanering, Matsmart och märkliga filmgenrer

Välkommen till IsoleringsBloggen


Dag ettuhundra tolv i isolering. Äntligen kom jag igång med saneringen av fönstret där den tripsangripna ampelliljan stått. Blomman som stått bredvid åkte också för säkerhetsskull. Däremot vet jag inte riktigt vad jag ska göra med de här high chaparralerna. Jag fick dem av Den ömma modern för runt två år sedan och de var lika stora (eller små) då. I vanlig ordning har jag fått fått arbeta i etapper och trotts att det bara varit runt 20 grader varmt idag har jag svettats som en gnu.
 
Det plingade till på messenger och den här bilden dök upp från någon som har koll på gott (jul)godis. Jag har inte testet Matsmart tidigare men nu inser jag att det är dag. 

Funderar vad jag ska se för film ikväll. Tänker hålla mig ifrån Marvel nämligen (hoppas du satt ner). Kollade vilka filmer som finns på Netflix Sci-fi och fantasy-hylla och måste säga att jag blev lite förvånad över att hitta Det regnar köttbullar där. Undrar hur det gick till. I vilket fall gjorde upptäckten att jag blev sugen att se Wall-E så nu blir det att hyra på SF Anytime ikväll igen.

Inga kommentarer: