onsdag, november 18, 2020

Den tvåhundrafyrtioförsta dagen: Julkortsfail och studiefailfail

Välkommen till IsoleringsBloggen

Dag tvåhundrafyrtioett i isolering. Igår läste jag hos Elisabet att det finns gratis julkort från Post nord att hämta hos postombuden. Med tanke på att jag har all världens tid att skriva julkort det här året bad jag R att ta några till mig idag när han handlade åt mig. Men vet ni vad. Tydligen får man bara ta tre var! Även om man köper lika många julfrimärken som man ville ha kort. 

Ja ja, det är ju långt kvar till att korten måste vara skickade för att de ska komma fram innan jul så jag hinner nog få tag på det jag behöver men snopet var det att det var en gräns.

Studierna då? Hur går det med kursen om tro och totalitarism? Resultatet på tentan kom i fredags men jag vågade inte titta. Måendet och självförtroendet var i botten. Det var tuffa frågor och dessutom hade jag upptäckt att jag helt missat att göra en inlämningsuppgift så det kändes rätt kört ändå.

Men idag tog jag mod till mig och läste mejlen och tack gode Gud, jag har klarat tentan och uppgiften jag missade får jag komplettera men jag ska skriva mer omfattande än om jag lämnat in i tid. Så otroligt skönt.  

Att man ska vara så rädd och dum gällande så märkliga saker...

Inga kommentarer: