lördag, november 07, 2020

Den tvåhundratrettionde dagen: Äntligen, och så lite galenskap

Dag tvåhundratrettio i isolering. Så har det äntligen kommit ett resultat i USA:s presidentval. Joe Biden och Kamala Harris har vunnit och massor av folk har gått ut på gatorna för att fira. Men det händer en hel del märkliga saker också.
Trump meddelade på twitter att det skulle hållas en presskonferens på Four Seasons Total Landscaping i Philadelfia. Det är alltså inte The Four Seasons Hotel utan utanför ett företag som sysslar med trädgårdsarbete. Bara minutrar innan presskonferensen börjar utropar CNN Biden som segrare. Pressträffen hålls ändå och Rudy Giuliani gick som vanligt bananas och menade att det inte är medierna som avgör valet utan det gör domstolarna och domarna.

Donald Trump då, var höll han hus? Han hade lämnat Vita huset för att golfa och det gjorde han under några timmar.

Till och med Fox News har utropat Biden som vinnare och det föll inte i god jord hos Trumps anhängare. De ropar Fox News sucks och ilskan som riktas mot kanalen i sociala medier efter går inte av för hackor. De är förrädare och har svikit Donald Trump, bara för att de berättar hur det gått i valet och för att de ifrågasätter lögnerna om valfusk. Allt i landet som kallar sig världens bästa demokrati. Galet.

3 kommentarer:

Versch sa...

Galenskaperna kring Trump tycks aldrig ta slut.
Tack och lov vann i alla fall Biden valet.

Annis sa...

Detta är nog första gången på hans 4 år som Trump är förutsägbar. Föga överraskande att han åberopar fusk och han har vunnit, valresultatet till trots .

Vonkis sa...

Versch
Den senaste timmen har han delat sju klipp från Fox News. I ett hävdas att det enligt konstitutionen kan vara olagligt att räkna alla röster...

Annis
nej, det är inte förvånande, han har sagt hela tiden att det är så här han kommer reagera vid en förlust.