onsdag, september 30, 2020

Den hundranittioandra dagen: Fullt upp

Välkommen till IsoleringsBloggen

Dag etthundranittiotvå i isolering. Ibland lyckas en massa aktiviteter hopa sig till en och samma dag. Idag har varit en sådan dag. 

Förutom arbetet med kartläggningar och skolans folder har jag idag haft en föreläsning vida video, direkt följt av lagmöte via länk. Zoomföreläsning på ena datorn, felstavade föreläsningsanteckningar på den andra. Och så lite bubbelvatten så klart.

I skarven mellan föreläsningen och mötet fick jag en matleverans av R och i den matleveransen låg det även fem splitternya överstrykningspennor!

Sedan blev det en kort paus innan jag intervjuades om tv-serien Chernobyl. På engelska! Ja, jag var lika oroliga över det som ni. Men det gick hyfsat. Jag bytte till svenska någon gång men jag tror att vonkisengelskan uteblev. 

Men aktiviteterna var inte slut där. Forum för levande historia hade nämligen en föreläsning på Facebook live. Lite skoj får man tåla - antisemitism i svensk populärkultur. Det är andra gången i höst jag ser ett sådant här samtal från Forum för levande historia. Om en månad är det dags för nästa och jag kommer självklart att sitta framför datorn då med.

Nu måste jag dock se till att bli klar med de två diskussionsfrågor som ska in på kursen om romernas historia. Jag har till midnatt på mig så det ska nog gå bra.

Sa jag att aktiviteterna hopade sig idag?

Inga kommentarer: