torsdag, september 17, 2020

Den hundrasjuttionionde dagen: Bulvanfirande

Välkommen till IsoleringsBloggen

Dag etthundrasjuttionio i isolering. När päronen bor många timmar bort och inte kan resa och bo här på grund av anledning, då får man ordna med födelsedagsfirande på annat sätt.

Päronen löste det hela med att bjuda på födelsedagsmiddag via bulvan! Det blev en trerätters middag på Asken med Suzan (det var alltså hon som agerade bulvan). Personalen på Asken hade ordnat det väldigt bra åt oss. Vi fick ett stort bord lite avsides så det var inte en massa folk som skulle hålla på att gå förbi stup i kvarten.

Jag testade en ny cider. Den var helt ok. Först tyckte jag att den var lite för ölig i smaken men den tog sig efter en stund.

Förrätten var en det toast Skagen (inte på bilden), till varmrätt tog jag havskatt med blåmusselsås och potatiskaka (på bilden) och som efterrätt åt jag en väldigt stor äppelkaka (inte på bilden).

Det blev så klart en väldigt trevlig kväll med härligt sällskap och god mat. Tack så väldigt mycket mamma och pappa för födelsedagspresenten. Det här var precis vad jag behövde.

När vi gick var det mörkt ute men när vi kom var det ljust. Restaurangen ligger i Knäppingsborg och där var det fint smyckat med paraplyer. Tänk att ett regnskydd kunde vara så fint i grupp.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Så roligt att vi prickade rätt i våra tankar. Väldigt glad att Suzan kunde hjälpa oss.
Fantastiskt att restaurangen ställde upp och fixade. Vår tanke var att ni skulle äta ute i väldigt fint höstväder, men det är på tok för kallt för det just nu.
Ha fortsatt bra kväll
Dina päron

Bloggblad sa...

Det var verkligen en kalaspresent! Det är fint på Asken, men jag har bara ätit lunch där sommartid. Ser mer exklusivt ut än sommarlunch!

Vonkis sa...

Dina päron
Det var skönt att sitta inne också ❤️

Bloggblad
Jag kan verkligen rekommendera Asken. Maten var väldigt god och servicen utmärkt.

Anni sa...

Åh, vilken mysig present och så gott det ser ut! Supersnygg uppläggning!

Vonkis sa...

Anni
Det var verkligen mysigt. Och gott. Kommer gå dit fler gånger sedan.