tisdag, september 08, 2020

Den hundrasjuttionde dagen: Jag ska bara och twitterglädje

Välkommen till IsoleringsBloggen

Dag etthundrasjuttio i isolering. Nog har vi alla en liten Alfons Åberg som bor inom oss och som kikar fram mellan varven? Min kikade ut igår kväll/natt och som vanligt har det med Outlander att göra (nu får du blunda en liten stund Andelieb).

Eftersom jag snart sett klart alla avsnitt som finns på Netflix har jag lagt band på mig själv. Bara ett avsnitt åt gången och inte titta varje dag. Det var dealen. Tills igår. Jag skulle bara titta på ett avsnitt. Men det blev alla fyra som var kvar av den fjärde säsongen. Sedan startade jag ett abonnemang på Viaplay för där finns även den femte säsongen.

DOCK vill jag bara påpeka att jag inte börjat titta på den säsongen, än.

Istället har en del av kvällen ägnats åt Twitter. En något utskälld plattform men jag tycker att den är både lärorik och underhållande. Hade det inte varit för Twitter hade jag exempelvis inte lärt mig att digitala graviditetstester egentligen bara läser av samma remsa som finns i vanliga men elektroniken gör dem både dyrare och skadligare för miljön.

Och utan Twitter hade jag nog missat att det finns en hel kollektion av möbler som är, hur ska man säga, klädda med gosedjur. Förstå hur mycket roligare livet är med den vetskapen! Om du vill ha en fåtölj eller bänk ska du nog skynda dig att slå till för flera av modellerna har sålt slut.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Är vi släckt på nåt sätt?
Har flera som kallar mig för Alfons Åber för jag ”ska bara” femtioelva ggr per dag.

Din ömma moder

Bloggblad sa...

En facebookvän försökte övertala mig att börja läsa böckerna, samt se serien. Tre sidor i boken räckte för att jag skulle slå igen den för gott.
Jag VET att det mesta i romaner är påhittat, men jag vill kunna lura mig själv att det är "på rikt". Det kan jag inte när det är så alldeles väldigt på låtsas att man förflyttas i tiden.

Vonkis sa...

Den ömma modern
Nja, men släkt kan vi nog vara ;-)

Bloggblad
Under de förutsättningarna förstår jag att Outlander inte är något för dig :-)

Anni sa...

Lite glad är jag att jag inte har Twitter.

Vonkis sa...

Anni
Ha ha